Home Haberler Braas, Yenilikçi Yüzey Kaplama Teknolojisini Tanıttı

Braas Çatı Sistemleri, 10-14 Mayıs 2016 tarihlerinde düzenlenen 39. İstanbul Yapı Fuarı’nda, inovatif kimliği ile tüm ürün gruplarında geliştirdiği en yeni ürünleri; “Yenilikçi Üretim Teknolojileri”, “Çatılarda Enerji Verimliliği ve Çatı Katı Yaşam Konforu”, “Çatılarda Estetik”, “Uzun Ömürlü, İşlevsel Çatı Detay Çözümleri” konuları1463992782_tegalit_render_big__2_na vurgu yaparak ziyaretçilerin beğenisine sundu. Çatıya tam ankastre güneş enerjili çatı sistemleri konseptini de vurgulayan Braas, İstanbul Yapı Fuarının 39. yılında özellikle çimentolu kiremit üretiminde çığır açacak yeni yüzey kaplama teknolojisi “Evolution Innotech” ile büyük ilgi topladı.

Yapı sektörünün tüm bileşenlerini bir araya getiren önemli bir organizasyon olan Uluslararası İstanbul Yapı Fuarı, 10-14 Mayıs 2016 tarihlerinde Beylikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi. Braas Çatı Sistemleri bu yıl 39. kez kapılarını açan fuarda geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi 3. Salon 331 numaralı standında ziyaretçiler ile buluştu. Braas Çatı Sistemleri standında, en büyük ilgiyi yenilikçi üretim teknolojisi Evolution Innotech topladı.

Yenilikçi Üretim Teknolojisi: Evolution Innotech1463992795_Danis_Navaro_2

Evolution Innotech, Braas Çatı Sistemleri’nin yoğun Ar-Ge çalışmaları sonunda geliştirdiği, çimentolu kiremit üretim teknolojisinde gerçek bir devrim olarak ifade edilen ve günümüzde ulaşılabilen en üstün kiremit yüzey kaplama teknolojisi. Braas’ın Avrupa ile eş zamanlı olarak Türkiye’deki tüketicilerine sunduğu bu yeni teknoloji sayesinde yüzeyi zırh gibi güçlü bir yapıya kavuşan Braas Kiremit, çevresel etkilere karşı daha dirençli ve dayanıklı hale geliyor. Daha yüksek renk şiddeti performansı sunan Evolution Innotech, Braas kiremitin estetik performansını daha da artırıyor.  Kiremit yüzeyi daha pürüzsüz ve ipeksi bir yapıya sahip olurken, daha az toz tutuyor, yağışla beraber kendini daha iyi temizleyebiliyor. Bu yeni yüzey teknolojisi ile Braas kiremit farkının ilk bakışta bile rahatlıkla görülebilmesi sağlanıyor.

Braas Çatı Sistemleri Türkiye’de Naturel Plus, Novo Protector Dual Katman Teknolojisi, Portakal Kabuğu ve son olarak Evolution Innotech yüzey teknolojileri ile tüketicilerine çok geniş bir yelpazede hizmet veriyor. 39. İstanbul Yapı Fuarı’nda Braas Çatı Sistemleri standını ziyaret edenler,  Evolution Innotech ve diğer gelişmiş yüzey kaplama teknolojileri ile üretilmiş kiremitleri yakından görme fırsatını elde ettiler.

Braas Çatı Sistemleri Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Daniş Navaro, Braas için “inovasyon” kavramının çok önemli olduğunu ve tüm dünyada inovasyonu temel strateji olarak benimsediklerini vurgulayarak, sadece eğimli çatılar üzerinde çalışan Braas’ ın Türkiye’deki tüketicilerine Avrupa’daki teknoloji ve trendlerle eş zamanlı ürün ve çözümler sunduğunu ifade etti. Navaro, “ Evolutionn Innotech ile birlikte çimentolu kiremit üretim teknolojisinde devrim niteliğinde bir teknolojiye geçildiğini rahatlıkla ifade edebilirim. Evolution Innotech, Braas kiremidi pazarda iki nesil öne geçirecek ve Braas’ın tüketicilerin gözündeki ayrıcalıklı konumunu daha da pekiştirecek bir atılımdır” dedi.

 

1463992942_braas_logo

 

 

 

 

Translate »