Home Haberler BWT AQA PERLA – SU YUMUŞATMA TEKNOLOJİSİNDE YENİ HİS

1980 yılından bu yana Türk İnşaat Sektörüne kazandırdığı yenilikçi ürünler ile sektörde kendine sağlam bir yer edinen Gelişim Teknik A.Ş, ‘En İyi Su Teknolojisi’ sloganıyla kendisini tanıtan BWT Firması’nı 2010 yılında distribütörlüklerinin arasına kattı.

Untitled-1Avrupa’nın önde gelen su teknolojisi şirketi olan BWT Grubu, su ürünleri teknolojisine yeni bir anlayış getirerek, bugün Avrupa Pazarı’nın lideri olmuştur. BWT ürünleri; özel konutlar, endüstriyel binalar, iş merkezleri, otel, hastane ve belediyeler için, ekolojik, yenilikçi, etkin su teknolojisi üretimiyle, hayat kaynağı suyun, maksimum güvenlik, hijyen ve sağlık koşullarında kullanılabilmesini sağlıyor.

BWT Firması tarafından geliştirilen su yumuşatma cihazları, suyunuzda sertliğe neden olan mineralleri tutarak, yumuşak su elde etmeniz sağlar. Suyun sertliğini gidererek makine ve ekipmanlarınızı, ev aletlerinizi ve eşyalarınızı sudaki kirecin olumsuz etkilerinden korur. Böylece hem çevrenin yükünü hem de cebinizin yükünü azaltır.

 

AQA PERLA; yumuşak su elde etmek için tasarlanmış en modern BWT teknolojisidir. İşlevsel kireç koruma teknolojisinin modern birleşimiyle, klasik iyon değişim metoduyla çalışır. AQA Perla’da iki ayrı yumuşatma bölümü vardır. Maksimum hijyenik güvenlik için, yüksek–hız sistem değiştirme yöntemi sayesinde, minimum tutma özelliğine sahiptir. Otomatik rejenerasyon sistemi, işlemin tuz tüketimini en aza indirgeyebilmesi için mükemmelleştirilmiştir. Bu bölüm çalışırken diğer bölüm otomatik olarak filtrelenir. Böylece aralıksız olarak mükemmel kalitede su garantilenmiş olur.

BWT PROTECTOR-ÇOK AMAÇLI YÜKSEK PERFORMANS FİLTRELERİ

Su, son kullanıcıya kum, pas parçacıklar ve boru montaj işleminden arta kalan kireç granürllerini geçerek ulaşır. Ek olarak, şehir şebeke hattında yapılan tadilat ve bakım-onarım çalışmaları basınç iniş-çıkışlarına neden olabilir. Bu da boru duvarlarında kirli parçacıkların dökülmesine neden olur. Sonuç, kahverengi su oluşumudur, boşaltma ve kontrol valfleri, musluklar sızdırmaya başlar, çamaşır makineniz ya da bulaşık makineniz bozulur, süzgeçler tıkanabilir ve en kötüsü de boru patlamalarına yol açabilir.

Bu nedenle, koruyucu filtre tek kelimeyle bir zorunluluktur! Para tasarrufu yapmanıza yardımcı olur ve sizi birçok sıkıntıdan kurtarır.uugj

BWT INFINITY- SU BORULARINIZI “DAVETSİZ MİSAFİRLER“ DEN KORUYUN

Su firmaları en mükemmel suyu sunmak için mümkün olan her şeyi yapsa da, yabancı maddeler hala birçok evin boru sistemini kirletmektedir. Bunun birçok çeşitli nedeni bulunmaktadır: Bazı yerel su dağıtım ağları eski ve aşırı yüklüdür. Onarım sırasında ve yeni bağlantı yapım aşamasında, kum, izolasyon ve kaplama malzemeleri boru sistemine girebilir. Buna ek olarak, basınç değişimleri ve titreşimler, ek kir ve pas parçacıkları yaratırlar ve bu da ev aletleri ve tesisatlarında vahim sonuçlar yaratır. Borular ve su çeken ev aletleri zarar görebilir hatta kullanılamaz hale gelebilir.

Translate »