Home Haberler Cam Üretiminde Bulut Dönemi: www.herofis.com

Cam Üretiminde Bulut Dönemi: www.herofis.com

Online Muhasebe Programı olarak yola çıkan www.herofis.com sistemi, son iki senede cam üretim modülünü de ekleyerek, sektörümüze bulut sisteminin güven ve kolaylığını kazandırdı. Yedek almak, sunucu bilgisayar almak gibi pek çok yatırımdan sizi kurtaran www.herofis.com ile hem zamandan, hem de gereksiz yatırımdan kurtulmuş oluyorsunuz. Üstelik, bilgi işlem elemanına da gerek kalmıyor.

www.herofis.com sisteminin başlıca özellikleri, cam ölçülerinin PenCAD Pencere Üretim program ve diğer programları kullanan pencerecilerden direk ölçüleri alabilmesi veya manuel ölçü girilebilmesi. Ölçüler sisteme girildiği andan itibaren, teklif hazırlanması, siparişe dönmesi, müşterinin riskini takip etmesi ve buna göre uyarı vermesi, cam etiketlerinin basılması, siparişlerin fiyatlandırılması, üretim aşamalarının takip edilmesi, faturalarının kesilmesi gibi işleri kolayca yapmanızı sağlıyor. Bir çok işi tek tuşla yapmanızı sağladığından, daha az personel ile daha çok iş yapabilme imkanı sağlıyor. Ayrıca, www.isicamciyiz.biz sitesi ile entegre çalışan www.herofis.com cam üretim programı, yetkili ISICAM üreticileri için garanti belgesi basma işini de tek tuşa indirmiş bulunuyor.

www.herofis.com cam üretim programının diğer bir özelliği de, müşterinize şifre verdiğinizde, müşteriniz http://guest.herofis.com sitesine girerek, kendi cari hesabını görebiliyor, kendi cam siparişlerinin durumunu adım adım izleyebiliyor ve kredi kartı ile size ödeme yapabiliyor. Daha fazla bilgi için www.herofis.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Translate »