Home Haberler Dekton Serisiyle Bahçeler Farklılaşıyor!

Dünyanın en büyük kuvars taş üreticisi Cosentino Group’un doğal taşla işlediği Dekton serisi, bahçelerin havasını değiştiriyor ve dekoratif zenginlik sunuyor.

Dünyanın en büyük kuvars taş üreticisi Cosentino Group’un doğal taşla işlediği Dekton serisi, bahçelerin havasını değiştiriyor ve dekoratif zenginlik sunuyor. Hem iç hem dış mekânlara doğal, rahat ve sade bir görünüm veren Dekton, aynı zamanda dayanıklılığı ve uzun ömürlü kullanımıyla da fark yaratıyor.

Bahar ve yaz aylarının vazgeçilmez mekânları arasında bahçeler de yer alıyor. Özellikle bu sıcak havalarda vakit geçirmek için birinci tercih noktaları bahçeler. Bahçe dekorasyonunda doğru kararlar almak oldukça önemli. Dış mekânlarda kullanılan malzemenin kalitesi ve sahip olduğu özellikler, dış mekânlarda geçirilen zamanın verimini de artırıyor.

Kuvars üretiminde global liderlik koltuğunda oturan Cosentino Group’un doğal malzemeden ürettiği Dekton serisi, bahçelerin atmosferini değiştiriyor. Dayanıklılığıyla dikkat çeken Dekton serisinde sentetik hammadde bulunmuyor. Aynı zamanda göz kapağı cildine, korneaya ve göz merceğine zarar veren ultraviyole ışınlarından etkilenmeyen Dekton serisi, aşınma ve çizilme gibi zararları da minimize ediyor. Sadece bahar ve yaz aylarında değil, soğuk kış aylarında da yağmur ve rüzgâra karşı da direnç gösteren seri, gözeneksiz yapısıyla dikkat çekiyor ve inatçı lekelerden de kolaylıkla temizlenebiliyor.

Dekton, sağlıklı ve doğal yapısının yanı sıra mimari açıdan da fark yaratıyor. Tasarımsal olarak farklı yorumlara imkân tanıyan Dekton, renk seçenekleriyle de bahçelere imaj katıyor. Bitkilerle, çimlerle ve bahçelerdeki havuzlarla uyum içerisinde bir görüntü sağlayan seri, dış mekânlardaki mutfaklarda, havuz yüzeylerinde, duvarlarda ve merpenlerde de kolaylıkla kullanılabiliyor.

dekton

Translate »