Home Haberler Dempapen Ltd.Şti. Mesut Demirel

2016 Zor Bir Yıldı Fakat 2017 Beklentilerimiz İyi Yönde

  • Firmanızı ve kendinizi kısaca tanıtır mısınız?

Dempa çok eski yıllara dayanan bir isim, adı Demirel pazarlamadan geliyor. Aşağı yukarı 32 yıllık bir geçmişi var. Aslında biz eski inşaat malzemecisiyiz 1998 yılında PVC pencere işine girdik. Şirketimizi üç kardeş ortak olarak yürütüyoruz, daha öncesinde babamız yapıyordu. Bu işi bizler de imalatından, montajından yani çekirdekten yetişerek devam ettirmekteyiz. Bu günlerde 30 personelimizle birlikte zamanla gelişen teknolojiye ayak uydurarak her zaman yeniliklere açık bir şekilde hizmet vermeye devam ediyoruz.

 

  • Bir yılı daha bitirdik. Kıyaslanacak olursa, son on yılın en zor ve belirsizliklerle dolu yılıydı? Sizin için 2016 yılı nasıl geçti, yorumlar mısınız?

Bizim için 2016 yılı çok zor geçti. Hem maddi açıdan piyasanın kötü olması hem de bu maddi olayların işimize yansıması zor bir yıl geçirmemize sebep oldu. Bu yüzden inşallah önümüzdeki yılların daha iyi olmasını diliyor ve planlarımızı da buna göre yapıyoruz.

 

  • Yeni bir yıl her zaman yeni umutlarla karşılanır. Sizin yeni yıldan beklentileriniz nedir?

Yeni yılda ülkemizin biraz daha yaşanır hale gelmesi ve tabi ki yeni yılda oluşacak güzelliklerin bizlere yansıması en büyük dileğimiz.  Yani bütün temennimiz ilk önce ülkemizin iyiliği sonrasında bu ülkedeki bütün iş yapan insanların esnafların iyi yerlerde olması ve bu yıl içerisinde yaşanan darbe ve terör gibi olayların bir daha yaşanmaması temennimizdir. Umarım yeni bir yıla bizler de iyi bir şekilde gireriz.

 

  • Yeni yılda bitecek olan yatırımlarınız ya da ürünleriniz var mı? Varsa açıklar mısınız? Yoksa başlıca sebeplerini açıklar mısınız?

Yeni yılda birkaç projemiz var. Biz aynı zamanda inşaat işi de yapmaktayız. Aile şirketi olduğumuz için birimiz inşaatla, diğeri doğrama üretimiyle ilgileniyoruz. Bu yıl için planlamış olduğumuz yüklü inşaatı yapamadık ve bu alandaki planlarımızı önümüzdeki yıl içerisinde ülkemizin de gidişatına göre inşallah gerçekleştireceğiz. Plastik açısında da yenilik derken, bence bu alanda pazar doldu ve standart oldu. Çünkü piyasa gittikçe ısı yalıtımına, alüminyuma dönüyor. Biz de bu alanda alüminyum işine girmeyi planlıyoruz. Aynı zamanda bizde Demir, Çatı, Çelik konstrüksiyon, Çelik kapı işleri de var. Bu alanda da biraz daha yatırımlarımızı geliştiriyoruz ama plastik pencere sektöründe sabit kalacağız, yeni yatırım yapmayacağız.

 

  • Son olarak okuyucularımız için söylemek istediğiniz bir şey var mı?

Tüm ülkemize ve sektörümüze yeni yılın hayırlı olmasını diliyorum.

 

Translate »