Home Haberler Dokunmatik Ekranlı ve Kameralı Yeni Nesil Lazermetre

 

Dokunmatik Ekranlı ve Kameralı Yeni Nesil Lazermetre

İnşaat profesyonellerine ileri teknolojiyle donatılmış inovatif çözümler sunan Hilti, yeni Lazermetre ürününü sektör

profesyonelleriyle buluşturuyor. Markanın 2017 yılında satışa sunduğu yeni nesil Hilti PD-CS Lazermetre, dokunmatik ekranı sayesinde, kolay bir kullanıcı deneyimi sunarken, ön ve arka kameralarıyla ölçme cihazlarında yeni bir sayfa açıyor. Pratik tasarımı ile dikkat çeken Hilti PD-CS Lazermetre, metraj alma ve teklif oluşturma işlerinin süresini önemli ölçüde kısaltıyor.

Üstün performans ve dayanıklılığa sahip ürünleriyle fark yaratan inovatif marka Hilti, Ar-Ge temelli kaliteli çözümleriyle inşaat ve el aletleri sektörüne katma değer sağlamaya devam ediyor. Hilti’nin 2017 ürün gamında yer alan yeni ürünü PD-CS Lazermetre, benzersiz dokunmatik ekranının yanı sıra, ön ve arka kameralarıyla ölçme cihazlarında yeni bir sayfa açıyor.

Hilti PD-CS Lazermetre’nin, kameralı ölçüm özelliği, bir yapının sadece uzaklığını kamera ile ölçtükten sonra cephe alanını, cephedeki pencerelerin alanlarını ve bina yüksekliğini lazermetre üzerinden ölçme fırsatı sunuyor. Aynı zamanda bu ölçüler ürünün dokunmatik ekranı sayesinde çekilen fotoğraf üzerine not alınıp, ister maille ister dropbox ile paylaşılabiliyor. Android işletim sistemine sahip olan Hilti PD-CS Lazermetre’ye mail adresi, dropbox ve farklı ölçüm uygulamaları kolaylıkla yüklenebiliyor.

Pratik tasarımı ile farklılaşan bu yeni nesil lazermetre, daha önce bir gün ayrılan metraj alma ve teklif oluşturma işlerinin çok daha kısa sürede tamamlanmasına imkan tanıyor. Hilti PD-CS Lazermetre’ye, Hilti mağazalarından veya hilti.com.tr internet adresinden ulaşılabiliyor.

 

Hilti ve Hilti Türkiye Hakkında

Dünyanın en küçük ülkelerinden biri olan yaklaşık 35 bin nüfuslu Lihtenştayn Prensliği’nde 1941 yılında doğup, bugün yaklaşık 24 bin çalışanı ile global jenerik marka haline gelen Hilti, 6 kıtada 120’den fazla ülkede faaliyet gösteriyor. Türkiye pazarına ilk kez 1982 yılında giren ve 15 yıl distribütörlük olarak temsil edilen Hilti, 1997 yılından bu yana ise Türkiye’de yüzde 100 yabancı sermayeli bir firma olarak faaliyet gösteriyor. Bu sene 20. yılını kutlayan Hilti Türkiye, göstermiş olduğu gelişimle 2011 yılı başından bu yana 10 ülkenin (Azerbaycan, Türkmenistan, Özbekistan, Moğolistan, Kırgızistan, Ermenistan, Gürcistan, Tacikistan, Moldova ve Kuzey Irak) bağlı olduğu bir bölgesel üs konumunda. 2016 yılında yüzde 25 büyüme gösteren Hilti Türkiye, başarısını bilgi, birikim ve inovasyon ile sürdürülebilir değer yaratan bir marka olmaya borçlu. Merkez ofisi İstanbul’da bulunan Hilti Türkiye, 315 çalışanı ile faaliyetlerini sürdürüyor. Ekonomiye yarattığı katma değer dışında İnsan Kaynakları alanında çalışmalarıyla da öne çıkan Hilti Türkiye, Great Place to Work Enstitüsü tarafından belirlenen, “Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2016” listesinde 4. sırada yer aldı. 2015 yılında aynı ödül kategorisinde 3. sırada yer alan Hilti Türkiye, Yaşam Boyu Öğrenme alanında Özel Ödül’e de layık görülmüştü.

 

Translate »