Home Haberler Duowin Plus Motorlu Alüminyum Giyotin Pencere Sistemleri

Uluslararası kuruluş ift Rosenheim tarafından test edilen Duowin Alüminyum Giyotin Pencere sistemleri’nin profilleri ile yapılan Duowin Plus Motorlu Alüminyum Giyotin Pencere Sistemleri kullanıldığı mekânlara yeni seçenekler getiriyor (Hava geçirgenliği testi: Class 2 | Su sızdırmazlık testi: Class 5A | Rüzgâr yükü1.jpgne karşı direnç: Class C4/B4). Pencere profillerinin içerisinde yerleştirilen motorların kullanımının, artan yük kapasitesiyle geniş açıklıkları kapatabilme, otomatize edilerek insan faktörünü dışarıda bırakabilme, kullanılan sensörlerle güvenliği sağlama gibi öne çıkan  avantajları var.

Giyotin pencereler, FYD Mühendislik tecrübesiyle ve günümüzün modern teknolojileriyle geliştirildi ve Duowin Alüminyum Giyotin Pencere Sistemleri ® markasıyla mimari projelere çözüm sunuyor.

Motor ile hareket ettirilen kanatlar sayesinde, manuel sistemlere göre daha geniş açıklıklar düşeyde bölünmeden, böylece manzaranın akıcılığından ve konforundan ödün vermeden kapatılabiliyor. Vasistas

Vasistas açılabilen alt kanat sayesinde dış yüzeyler artık ulaşılabilir ve temizlenebilir. Ulaşılabilir cam yüzeyler ve rüzgâr yüklerine dayanımı test edilen profillerle üst katlarda kullanıma uygun.

Kanatların aşağı-yukarı açılıp kapanma hareketi, kontrol paneli ü3.jpgzerinden sağlanabildiği gibi sistemle eşleştirilen uzaktan kumanda ile de sağlanabiliyor. Sisteme dâhil edilebilen yağmur veya rüzgâr sensörü ile dış koşullara karşı otomatik olarak önlem alınabilir. Programlanabilir kontrol seçeneği ile açılma mesafesi, açık kalma süresi ve sıklığı belirlenebilir. Mekâna temiz hava girişini duman sensörü kontrolü ile otomatik olarak sağlayan giyotin pencereler temiz hava sürekliliğinin sağlanmasında önem taşıyor.

Motorlu ve otomatik giyotin pencerelerde, kanatlar motorlar tarafından hareket ettirilirken, güvenlik unsurlarının sağlanması önlemli. Duowin Plus’ta kullanılan ışık hücreleri sayesinde, hareket doğrultusuna müdahale olduğunda sistem otomatik olarak duruyor.

Standart olarak 2 ve 3 kanatlı üretilen motorlu giyotin pencereler, proje özelliklerine göre şekillendirilebiliyor. Kanatları altta toplanan modellerde, küpeşte olarak kullanılan alt kanatta çok katmanlı camlar kullanılabildiği gibi çeşitli opak malzemeler de kullanılabilir.

Duowin Plus, görsel tercihlere uyum sağlayacak şekilde, elektrostatik toz boyama ile çeşitli renklerde üretilebiliyor, eloksal yüzey uygulamalarıyla kullanılabiliyor ve dekoratif cam ve cam içi çıta seçenekleriyle sunuluyor.

935ea1a7c8d94086b0f5c70d457fc90f-480x450

Translate »