Home Haberler Düşmelere Karşı Yüksek Hassasiyet Garantili Yeni Hilti PR 3 Eksenel Lazer

4 Kat Daha Fazla Görülen Yeşil Lazer

İnşaat ve el aletleri dünyasının global jenerik markası Hilti, yılın son ‘Pazarlama Dalgası’ etkinliğinde ilk kez tanıttığı yeni Hilti PR 3 Eksenel Lazer ürününü sektör

PR 3-HVSG, PA 931, B12 2.6Ah

.

profesyonelleri ile buluşturdu. Hem yatay hem dikey hem de eğim verilebilen yeşil lazer teknolojisiyle fark yaratan yeni Hilti PR 3 Eksenel Lazer, 4 kat daha fazla görülebilme özelliğiyle dikkat çekiyor. 

İnovatif ürünleriyle inşaat sektörüne yüksek katma değer sağlayan Hilti, Ekim ayında gerçekleştirdiği yılın son ‘Pazarlama Dalgası’ (Marketing Wave) etkinliğinde ilk olarak Hilti satış ekibine tanıttığı yeni Hilti PR 3 Eksenel Lazer ürününü sektör profesyonellerinin hizmetine sundu. 4 kat daha fazla görülebilme özelliğiyle farklılaşan Hilti PR 3 Eksenel Lazer, yüksek görünürlüğe ve yüksek dayanıklılığa sahip olmasının yanı sıra kolay kullanıcı ara yüzü sayesinde de uygulamalara ekstra kolaylık getiriyor.

Hem yatay hem dikey hem de eğim verilebilen yeşil lazer teknolojisiyle donatılan Hilti PR 3 Eksenel Lazer, daha uzun kullanım ve şarj için Hilti Li Ion 12V pil ile birlikte sunuluyor. Toz koruma teknolojisiyle alçıpan tozlarına bile dayanıklı bir yapı sergileyen Hilti PR 3 Eksenel Lazer, düşmelere karşı gösterdiği yüksek hassasiyet ile dayanıklılığını kanıtlıyor.

 

hilti logo

Translate »