Home Haberler FIRAT, PROFİL BAYİLERİYLE “ZAMAN SİZİ HEP HAKLI ÇIKARDI” TEMALI SEMİNERLERDE BULUŞTU

Fırat’ın profil üretimine başlamasının 25. yılı onuruna gerçekleştirdiği seminerler 20, 15 ve Dr_Nevzat_Demir10 yılını Fırat Ailesi’nde tamamlayan bayilerinin katılımıyla 5, 12 ve 19 Aralık 2014 tarihlerinde Fırat Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Ortak emek vererek bu yolculukta birlikte yürüdüğü bayileriyle bir araya geldiği “Zaman Sizi Hep Haklı Çıkardı” temalı seminerlerinde, 2014 yılı değerlendirilirken yakın gelecekle ilgili hedefler ve öngörüler paylaşıldı.

Seminerler, 90’lı yıllardan bugüne bayilerle birlikte gerçekleştirilen çalışmaları ve sektörel yenilikleri içeren “Zaman Sizi Hep Haklı Çıkardı” filmiyle başladı.

Profil Pazarlama Müdürü  M. Erdal Karakaş’ın her gruba özel kısa ve uzun vadeli hedefleri vurguladığı sunumlarının ardından söz alan Profil Üretim Müdürü Ahmet Koltuk, yeni ürünlerle ilgili bilgilendirme yaptı. Tüm iş ortaklarının fotoğraflaDSC_0785rıyla oluşturulan 20.yıla, 15. ve 10. yıllara özel puzzle oyunundaki birincilik heyecanı seminerin en eğlenceli dakikalarından biriydi. Seminerlerin ikinci bölümünde sahne Yön. Kur. Bşk. Dr. Nevzat Demir’indi ve tüm iş ortakları tek tek ödüllendirildi. Demir’in ve Karakaş’ın elinden ödüllerini alan bayilerimiz kendilerinin tamamladıkları puzzle görselinin önünde hatıra fotoğrafı çekilerek günü tamamladı.

19 Aralık 2014, Cuma günü gerçekleşen son seminerin diğer buluşmalardan farkı yıl içerisinde ciro bazında dereceye giren 25 bayinin ödüllendirilmesiydi. Fıratpen, ortak emeğe saygının vefa, sabır, başarı ve sadakat dolu yılların anısına gerçekleşen bu seminerlerde tüm iş ortaklarına katılımlarından dolayı teşekkür ederek hep birlikte nice seneler diledi.

 

Ekran Alıntısıxzc

 

 

Translate »