Home Haberler Game Changing’ oyununun kurallarını değiştiren yeni UPS konsepti Data Center’larda devrimsel güç...

 Dünyanın ilk on-line, yüksek enerji kapasiteli, kritik güç modülü

Piller CPM – Critical Power Module

 

Güç elektroniği alanında çığır açmaya devam eden İnform, yeni nesil teknolojinin ürünü olan CPM ile Data Center’lar için optimum çözüm sağlıyor. CPM ile İnform, beyaz alanlar için güvenilir bir tasarımla maksimum verimlilik sağlayarak minimize edilmiş yatırımı garantiliyor.

 

Türkiye UPS sektöründe yeniliklere her zaman öncülük eden firma olma özelliğiyle sektördeki gücünü kanıtlayan İnform, yirmi yılı aşkın süredir birlikteliğine devam ettiği dünya devi Piller’in devrim yaratan yeni ürünü CPM ile sektörde oyunun kurallarını değiştiriyor.

Dünyanın ilk on-line, yüksek enerji kapasiteli, kritik güç modülü

300 – 360kw’lık modülleri ve farklı çalışma modlarıyla yüzde 99’lara çıkan pazarın en yüksek verimliliğini sağlayan CPM, kritik yükler için güvenilir, temiz ve kesintisiz enerji sağlıyor. Minumum yüzeydeki maksimum güç yoğunluğu ile maliyet tasarrufu sağlayan CPM, kullanım sürekliliği, rakipsiz işletim verimliliği ile minimize edilmiş CAPEX ve OPEX’i garantiliyor. CPM, düşük giriş gerilimlerine göre tasarlanmış kinetik deponun içerisinde kendinden soğutmalı yeni nesil 3-Level IGBT double-conversion teknolojisi ve ‘Self-Learning’ algoritması ile beyaz alanlar için mükemmel çözümler sunuyor.

 

CPM, 50°C gibi yüksek sıcaklıklarda çalışabilmesiyle de esneklik sağlayarak en yeni teknolojilerle performans ve güvenliği artırırken enerji kalitesi sorunlarına karşı mükemmel koruma sunuyor. Buna ek olarak, modern dizel jeneratörler ideal güç koruma ve performans kombinasyonunu sağlayan kinetik depolanmış enerji sistemlerine uygunluğuyla CPM, Android veya iOS uygulamalarına uygunluğuyla acil ve mobil olarak dünyanın neresinde olursa sistem durum raporlarını yetkili personele ileterek maximum güvenlik sağlıyor.

 

Kesintisiz ve temiz enerji ihtiyacında, Türkiye’nin ve dünyanın en büyük ve güvenilir çözüm ortağı olmayı ve bu alanda kaliteden ödün vermeden ilerlemeyi kendine ilke edinen İnform, hayata geçirdiği projelerinde enerji verimliliği yüksek, yönetilebilir çözümler sunuyor. 

Translate »