Home Haberler Hayalinizdeki Güvenli ve Şık ‘Kapı’lar Kale İle Açılıyor!

Güvenliği, kaliteyi ve şıklığı bir arada buluşturan Kale Çelik Kapı, huzur içinde kapısını çekip çıkmak isteyenlere birçok seçenek sunuyor. Zengin ürün yelpazesinde ahşaptan cama, maviden turuncuya, vintagedan modern tarzdaki farklı renk ve modelde ürün yelpazesi bulunan ve kişiye özel tasarım yapan Kale Çelik Kapı, düzenlediği kampanyalarla ekonomik kolaylıklar da sağlıyor.

Türkiye’de güvenliğin adresi olan, tam kapsam güvenlik sağlayan Kale Çelik Kapı; güvenli, şık ve aynı zamanda da ekonomik bir kapıya sahip olmak isteyenlere, geniş ürün yelpazesiyle ve düzenlediği kampanyalarla destek oluyor.  Kale Çelik Kapı, “Dekorasyon Kapıdan Başlar” mottosuyla, farklı renk ve modeldeki kapıları, indirim kampanyaları ve ödeme kolaylıkları ile tüketiciyle buluşturuyor.

Çelik Kapı sektörünün jenerik markası Kale Çelik Kapı Mekana ve kişisel tercihlere uygun model seçenekleri sunuyor. Kale Çelik Kapı’nın zengin ürün yelpazesinde kapalı mekânlar için Ahşap, Cam, Laminat ve Amerikan Panel kapı seçenekleri bulunuyor. Özellikle çelik kapı ürünlerinde mavi, yeşil, turuncu renklerdeki Kale Vira, K4291 ve K4230 gibi özgün modeller güvenliği şıklıkla birleştirmek isteyenler için farklı ve renkli alternatifler oluşturuyor.

İsteyene Modern İsteyene Vintage

Kapıda ‘tarz’ arayanlar için de Kale’de birçok farklı çelik kapı alternatifleri bulunuyor. Kale Deco, Retro, Country Model ve Twins seçenekleri ile ev içerisindeki vintage, country ve modern tarzdaki dekoratif öğeler kapıya taşınıyor. Anadolu motiflerini sevenler ise Saray Kapısı, Antik Kapı ve Anatolia gibi modellerle Anadolu’nun zarif öğelerini modern güvenlikle birleştirebiliyor.

Kale Çelik Kapı’nın ürün gamında yer alan ve özel siparişle sınırlı sayıda üretilen 6. Seviye Çelik Kapı ise hırsızlığa karşı güvenlik seviyesi en yüksek kapı olma özelliğini taşıyor. Montaj ve satış sonrası hizmetleri ile üstün kalite sunan Kale Çelik Kapı ev ve işyerleri için uygun ebat ve renklerde birçok ürün ile güvenliği ve şıklığı birleştiriyor.

Ekonomik Kolaylık Sağlıyor

Kale Çelik Kapı; güvenlik ve şıklığın yanı sıra ödeme koşullarının da uygun olmasını isteyen tüketicilere de farklı kampanyalarla ve ödeme seçenekleriyle destek oluyor. Huzur içinde kapısını çekip çıkmak isteyenler için dönem dönem kampanyalar düzenleyen Kale Çelik Kapı; Mayıs ayı boyunca tüm çelik kapı ürünlerinde, yüzde 10’a varan indirim yapıyor.

 

Translate »