Home Haberler  Isıcam’dan ‘Cam Alıcı’ Kampanya

ISICAM KONFOR KAZANDIRMAYA DEVAM EDİYOR

Bu yıl 40’ıncı yılını kutlayan Isıcam, yeni bir reklam kampanyası başlattı.Avrupa’da 3’üncü, dünyada ise 6’ncı büyük düzcam üreticisi Trakya Cam Sanayii’nin çift cam markası Isıcam’ın kampanyasında enerji tasarrufuna dikkat çekiliyor. Ünlü oyuncular Wilma Elles ve Gamze Gözalan’ın rol aldığı yeni reklam kampanyası tüketicilere Volkswagen Tiguan kazanma fırsatı da sunuyor.

Isicam Kampanyasi-1Enerjinin daha verimli kullanılmasını amaçlayan Trakya Cam Sanayii A.Ş.’nin çift cam markası Isıcam, enerji tasarrufu konusunda toplumdaki duyarlılığı daha da artırmak amacıyla yeni reklam kampanyasını başlattı.

Konut ve işyerlerindeki enerji tüketimini azaltmak amacıyla geliştirilen ‘Isıcam Konfor’un yeni reklam kampanyasında, ürünün binalarda sağladığı yalıtım özelliği sayesinde yazın güneş ısısı girişini kontrol ederek soğutma, kışın ise ısıyı içeride tutarak ısıtma giderlerinin azaltmasına vurgu yapılıyor.

Isıcam’ın 40’ıncı yıl etkinlikleri kapsamında TBWA\İstanbul tarafından hazırlanan reklam filminde, ünlü oyuncu Wilma Elles ile oyuncu ve dublaj sanatçısı Gamze Gözalan, kamera karşısına geçti. Gamze Özalan’ın, komşusu Wilma Elles’e yakıt faturasından dert yandığı filmde, Elles ona Isıcam Konfor ile faturaların nasıl azalacağını anlatıyor.

Yeni teknoloji ürünü olan, ısıtma ve soğutma enerjisinde tasarruf sağlayan ‘Isıcam Konfor’un yeni reklam kampanyası; TV’lerin yanı sıra radyo, basın, internetin de yer aldığı birçok mecrada yayınlanıyor.

15 Eylül-30 Kasım 2014 tarihleri arasında evinin camını Isıcam Konfor ile değiştirenlerin katılacağı kampanyada bir kişi Volkswagen Tiguan kazanma şansı yakalayacak.

 

Isıcam Konfor ısı kayıplarında yüzde 50 daha avantajlı

Trakya Cam’ın son teknoloji ürünü Isıcam Konfor, gün ışığını engellemeden yazın güneş ısısı girişini kontrol ediyor. Kışın da ısıyı içeride tutan Isıcam Konfor, böylece hem soğutma hem de ısıtma giderlerini azaltıyor. Isıcam Konfor standart çift camlara göre camdan kaynaklanan ısı kayıplarında yüzde 50, güneş kontrolünde ise yüzde 40 daha avantajlı olmasıyla dikkat çekiyor.

 

6220644712441821972131729,ü,

Translate »