Home Haberler  İSTANBUL PENCERE, CAM VE KAPI FUARLARI TÜM HIZIYLA 2015 YILINA HAZIRLANIYOR!

ozel bolumİstanbul Pencere fuarı, İstanbul Cam ve İstanbul Kapı fuarları ile eşzamanlı olarak 11 – 14 Mart 2015 tarihleri arasında bir kez daha sektörün tartışılmaz buluşma noktası olmaya hazırlanıyor.  Gösterdikleri istikrarlı büyüme ve son yıllarda uluslararası katılım ve ziyaretçi sayısındaki artış ile sektörün güçlenen değeri olan fuarlar 2015 yılında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 120.000 m2 sergileme alanı ile önemli bir atılım yapmaya hazırlanıyor.

Katılımcılarının ürün ve hizmetlerini sergilemeleri için doğru platformda buluşturması,  gerek yurt içi gerekse yurt dışı hedef ülkelerden gelen nitelikli alıcıları ve hizmet kalitesi ile İstanbul Pencere, Cam ve Kapı fuarları, sektöre yıllardır eşsiz bir katkı sağlıyor. 8Dünyanın 2. büyük pencere fuarı olma başarısını yakalamış İstanbul Pencere, 2015’te yeni salonlarla bu katkıyı geliştirmeyi hedefliyor.

Geçmiş yıllarda 8. ve 9. salonlarda yer alan Alüminyum Özel Bölümü de 2015 yılında 14. salonda daha geniş bir alana sahip olacak. 7. salonda bulunan PVC ve alüminyum profil işleme makineleri bölümü de bu sayede 8 ve 9 salonlarda genişleme imkanı bulacak.  İstanbul Cam ve Kapı fuarları ile birlikte eşzamanlı düzenlenecek olan İstanbul Pencere Fuarı, bu sene toplam 13 salonda tarihinin en geniş katılımına ulaşacak. Geçtiğimiz yıl Türkiye’den 47.989 ve 99 ülkeden 5.846 uluslararası ziyaretçiyi ağırlama başarısını gösteren fuarların satış ve pazarlama çalışmaları, her geçen yıl artan katılımla doğru orantılı olarak, Tüyap yurtdışı ofisleri ve temsilcilikleri aracılığıyla aralıksız sürdürülüyor. Geçtiğimiz 4 yıl içerisinde yurtdışı ziyaretçi sayısını istikrarlı şekilde arttıran fuarlar, gelecek yıl yeni rekorlara imza atmayı hedefliyor.

10

7

Capture

Translate »