Home Haberler İstanbul Yeni Havalimanı

Yeni Havalimanı projesinin tamamlanması ile yıllık 101 milyon yolcuya hizmet veren Atlanta Uluslararası Havalimanı’nı geçerek dünyanın en yüksek yolcu kapasiteli havalimanı olması beklenmektedir.

Projede temel ve perde yalıtım uygulamalarında membran tipi ve kalınlığı, yapı türüne, kullanılacak detaya ve iklim şartlarına göre belirlenmiş olup, toplamda 820.000 m2 Stoper Elastoper EP3 bitümlü membran ve 5.250 teneke Stoper Bitümlü Astar ürünümüz kullanılmıştır. Proje detayına uygun olarak çift kat uygulanan Elastoper EP3 bitümlü membran ürünümüz elastik özelliklere sahip bitüm yapısı, yüksek oranda SBS polimer katkısı, mükemmel soğuk-sıcak dayanım özelliği ile -20°C soğukta bükülme dayanımı, +100°C sıcaklık dayanımı sayesinde ürünümüz projede istenen performans değerlerini karşılayarak onay almıştır.

İlk etabı 29 Ekim 2018 yılı Haziran ayında tamamlanacak olan projenin Mardav Yalıtım A.ş bayilerimizden Sepe İnşaat tarafından temel ve perde su yalıtım uygulaması, Türkiye’nin en yüksek bedelli projesinin su yalıtım uygulaması olarak havalimanı binalarının suyun ve nemin olumsuz etkisinden korunarak, uzun yıllar hizmet vermesi konusunda katkıda bulunacaktır.

 

logo

logoo

Translate »