Home Haberler İtalyan Holding Cifin, Elumatec Grubu Satın Aldı

Italyan yatırım holding Cifin, Elumatec Grup’u satın aldı. Böylece alüminyum, PVC ve çelik profil teknolojileri sektörü içinde en büyük grubu oluşturmuş oldvalter caiumiu. Merkezi Modemmegi_SatelliteXTena’da bulunan Cifin
holding Emmegi grup ile Elumatec grup arasında imzalanan satış anlaşmasıyla,   alüminyum, PVC ve çelik profil işleme alanında tasarım ve uygulama yapan dev bir yapı doğmuş oldu.

Bu birleşmeden sonra da Emmegi ve Elumatec müşterilerine bağımsız olarak şimdiki satış ağları ile hizmet vermeye devam edecek. Cifin Başkanı Valter Caiumi:  “Bu satın alma, operasyonel uzmanlığı ve uluslararası tecrübesi ile sektörde en önemli yapının oluştuğunu, her iki şirketin de yeni grup bünyesinde daha sağlam ve güçlü bir varlık gösterecektir. Teknolojik yenilik ve pazardaki maliyetlerle mücadele için bu oluşum her iki şirkete de güç verecektir.” dedi.

Elumatec AG CEO’SU Britta Hübner: “Yeni ve güçlü yapılanma ile Elumatec küresel pazarda tam kapasiteyle çalışacaktır. Doğru zamanda gelen bu birleşme. şirketimiz için süreklilik ve büyüme sağlayacaktır.” dedi.elumatec_SBZ628_G Emmegi ve Elumatec 100%, Cifin holding tarafından kontrol edilecek ve 1200 kişilik istihdam gücü ile 225 milyon Euro ciro elde etmeyi hedeflemektedir. Beşi Asya ve biri Avrupa’da yer alan toplam altı üretim tesisi ve 52 şirketi, üretim, satış ve hizmet sektörlerini kapsayan geniş bir yelpazede sektörümüze hizmet verecektir.

 
o

Translate »