Home Haberler Legrand’tan Maksimum Performans Kablolama Sistemi

25 yıl performans garantisi sunan Legrand LCS2 Kablolama sistem ürünleri, diğer Legrand çözümleriyle mükemmel uyum sağlıyor.

Üç Performans Garantili Legrand’ın LCS2 kablolama sistemi, ürünlerin performanslarını daha da arttırıyor. LCS2 Kablolama sistemi, hem bakır, hem de fiber optik sistemlerle uyum sağlıyor. Legrand’ın diğer çözümleriyle uyumlu olan bu kablolama sistemi, IP sistem ürünleri olan IP telefon, IP uzaktan izleme ve IP erişim kontrolü ile mükemmel uyum gösteriyor.

Üç Performans Garantili

3P bağımsız laboratuvarları tarafından gerçekleştirilen sistem performans testleri, LCS2 sisteminin,  Cat 6A veri iletim performansı, kurulum performansı ve bakım performansını ortaya koyuyor. Cat 6A veri iletim performansı, 10 Giga; 100 m için düşük sinyal kayıpları, 15 m içinse iyi bir “return loss” değerini garanti ediyor. Kurulum performansı, ölçülen değerler, ISO 11801 standardının gerektirdiği değerlerin çok üzerinde olması sebebiyle, kurulum sırasında oluşabilecek kayıpları tolere ediyor. Bakım performansı ise, LCS2 kablolama ürünleri uçtan uca çözümlerde 25 yıl performans garantisi sağlıyor.

Kurulum ve Bakım Performansı

LCS2, birkaç saniye içinde, patch panel ile RJ45 prizi arasında maksimum performansı sağlayacak bağlantı imkânına olanak veriyor. 6RJ45 konnektör bloklu ve kablo düzenleyicili patch panel üzerinde, herhangi bir değişiklik yapılması gerektiğinde, panelin ön tarafından her bir konnektör  birbirinden bağımsız olarak rahatlıkla takılıp çıkarılabiliyor. LCS2 kabinleri, çıkarılabilir yan ve arka paneller ve tamamıyla sökülebilen yapısı sayesinde tam erişilebilirlik ve büyük ölçüde zamandan tasarruf sağlıyor.

1024px-Legrand.svg

Translate »