Home Haberler Mimar Selim Yuhay İle Dekorasyonun Püf Noktaları…

Yıl boyunca gerçekleştirdiği birbirinden renkli etkinliklerle alışverişi eğlenceye dönüştüren İstanbul Optimum Outlet, Mimar Selim Yuhay söyleşi etkinliğine sahne olacak. Etkinlikte ünlü Mimar Selim Yuhay, İstanbul Optimum Outlet ziyaretçilerine; evlerini daha da güzel hale getirmenin püf noktalarını anlatacak.

21 Eylül Pazar günü saat 16.00’da, ev geliştirme perakendeciliği sektörünün lider kuruluşu Koçtaş’ın sponsorluğunda düzenlenecek Selim Yuhay söyleşi etkinliğinde; ev dekorasyonu, tasarım trendleri, evlerde yapılan dekorasyon yanlışları, dekorasyon dünyasındaki yenilikler, eski eşyaların yeniden değerlendirilmesi gibi çeşitli konular hakkında bilgiler vermenin yanı sıra, dekorasyon meraklılarının sorularını da yanıtlayacak. Kanal D ekranlarında yayınlanan ve gündüz kuşağında ilgiyle izlenen Evim Şahane programının da sunucusu olan Selim Yuhay’ın katılacağı etkinliğe, tüm ziyaretçiler ücretsiz katılabilecek. Aynı zamanda katılımcılar, etkinlik ile ilgili düşüncelerini ve paylaşımlarını, sosyal medyadan #koctasiledekorasyon hashtagi altında yapabilecek.

Optimum Outlet, “Optimum Outlet’te Mutlu Ziyaretçiler” konseptinde gerçekleştirdiği etkinlikleri ve tüm yıla dağılan organizasyonlarıyla ziyaretçilerine mutlu anlar yaşatarak, alışveriş keyfine ayrıcalık katmaya devam edecek.optimum-outlet

Translate »