Home Haberler Oğuzhan Sineklik Yöneticisi Oğuz Kılıç

Öncelikle kalite olarak sunmakta olduğumuz tüm ürünlerde piyasanın en kaliteli ürünlerini müşterilerimize sunduğumuzdan eminiz ve aldığımız geri dönüşlerle beraber yaptığımız piyasa incelemeleri sonucunda da bu haklılığımızı teyit etmekteyiz.

 

  • Firmanızı ve kendinizi kısaca tanıtır mısınız?

Firmamız Oğuzhan Alüminyum olarak 1992 yılında Erdoğan Kılıç ve Abdullah Kılıç’ ın girişimleriyle İstanbul da kurulmuştur. Mevcut ürün gamında sineklik sistemleri bulunan firmamız 2001 yılında OĞUZHAN SİNEKLİK markasıyla bir fiil sineklik aksesuarları üretimine başlamıştır ve günümüzde sinekliğe dair bütün ürün tiplerinin bütün plastik aksesuarlarını ve alüminyum profillerini kendi bünyesinde üretmektedir. Günden güne kazandığı tecrübe ve arttırdığı kalitesi ile beraber ürün gamını geliştirmiştir. 2009 yılına gelindiğinde firmamız kendi bünyesinde PRAMENF markasıyla istenilen ölçüde üretim yapılabilen pratik plastik menfez sistemlerini ürün gamına eklemiştir. 2012 yılına gelindiğinde firmamız müşteri taleplerini karşılamak adına kendi bünyesinde PANEXT markasıyla panjur, kepenk ve otomatik kapı sistemleri üretimine başlamıştır. 2015 yılına gelindiğinde firmamız yine ürün gamını geliştirerek kendi bünyesinde PERDESİS markasıyla plise perde ve zip perde üretimine başlamıştır.

Günümüzde de 25 yıllık tecrübesi ve piyasada oluşturmuş olduğu güvenle müşterilerine karşılıklı tam güven ile beraber piyasada ki en kaliteli ürünleri sunmaya devam etmektedir.

Ben Oğuz Kılıç, firmamızın kurucularından Erdoğan Kılıç’ın oğluyum, bu sebeple küçük yaşlardan itibaren firmamızın ve piyasanın içerisinde bulunmaktayım. Firmamız bünyesinde kendi tecrübelerimi geliştirirken aynı zamanda değerli büyüklerimin tavsiyeleri ve yönlendirmeleri doğrultusunda eğitimimi tamamlayarak Bilgisayar Mühendisliği fakültesinden mezun oldum. Firmamızda lojistik işlemlerin koordinasyonu konusunda, bilgi işlem konusunda ve yurt dışı bağlantıları konularında sorumluyum.

 

  • Ürünlerinizden ve ürünlerinizin kalitesinden biraz bahseder misiniz?

Firmamız sineklik sistemleri, panjur ve kepenk sistemleri, otomatik kapı sistemleri, plastik menfez sistemleri, plise perde sistemleri ve zip perde sistemlerini kendi bünyesinde üretmektedir.

Kendi bünyemizde üretmiş olduğumuz tüm ürünlerde en kaliteli ham maddeler kaliteli ve bilinçli işçilik ile birleşerek sorunsuz ürünler haline gelmekte. Üretmiş olduğumuz tüm plastik ürünlerde birinci sınıf hammaddeler kullanmaktayız.

Ürettiğimiz ürünlerde öncelikle kullanım koşulları göz önünde bulundurularak laboratuvar çalışmaları sonucunda en doğru hammadde seçimi yapılır daha sonra seçmiş olduğumuz hammaddeden ürettiğimiz ürünler tekrar laboratuvar testlerinden geçer ve gerekli onayları aldıktan sonra en sorunsuz şekilde müşterilerimizin hizmetine sunulur.

Plise sineklikte kullanmış olduğumuz tül Alman menşeili olup 5 yıl garantilidir ve firmamız piyasada Alman menşeili tül kullanan ve distribütörlüğünü yapan tek firmadır.

Aynı şekilde üretmekte olduğumuz Plise perde sistemlerinde de yine aynı kalitede Alman menşeili kumaşları tercih edip aynı garantiyi sunmaktayız.

Diğer bir ürünümüz olan zip perde sisteminde de Amerikan menşeili kumaş tercih edip yine en kaliteli ürünü müşterilerimize sunmaktayız.

 

  • Kalite, yaygınlık ve fiyat açısından bakacak olursak rakipleriniz ile sizi ayıran özellikler nelerdir?

Öncelikle kalite olarak sunmakta olduğumuz tüm ürünlerde piyasanın en kaliteli ürünlerini müşterilerimize sunduğumuzdan eminiz ve aldığımız geri dönüşlerle beraber yaptığımız piyasa incelemeleri sonucunda da bu haklılığımızı teyit etmekteyiz.  Eğer herhangi bir ürünümüzden olumsuz bir geri dönüş alırsak hemen o ürünü tekrar müşterilerimizden geri alır, gerekli ar-ge çalışmalarına yapar ve gerekli iyileştirmeleri yaptıktan sonra tekrar satışına devam ederiz.

Yaygınlık olarak Türkiye de 65 ilde bir fiil üretim yapan bayilerimiz bulunmaktadır. Biz bayilerimizle çalışırken öncelikle karşılıklı güven gözetiriz ve bayimizin bulunduğu ile veya çalışmakta olduğu bölgeye asla ve asla direkt olarak satış yapmayız. Eğer herhangi bir bayimizin bulunduğu veya çalıştığı bölgeden herhangi bir talep gelirse bunu bayimizle paylaşır, talep eden müşteri ile bayimizin görüşmesini sağlarız. İş böyle olunca da müşterilerimizle karşılıklı güven ve mutluluk içerisinde ticaret yapmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz.

Fiyat açısından sunduğumuz ürünlerin kalitesi ve verdiğimiz güven göz önünde bulundurulursa gayet uygun fiyatlara sahibiz.

Bir diğer farkımız kendi bünyemizde üretmiş olduğumuz bilgisayar programımız. Tüm bayilerimize kendi yazılımımızı veriyoruz ve bayilerimiz bu yazılım sayesinde kendi müşteri kayıtlarını tutabiliyor, otomatik olarak ürün özellikleriyle beraber detaylı teklif hazırlayabiliyor ve teknik imalat detaylarıyla beraber üretim raporu alabiliyorlar.

 

  • Tüketiciler tarafından en çok hangi sineklik çeşidi tercih ediliyor?

Şu anda sineklik sistemleri konusunda en çok talep edilen ürün plise sineklik sistemidir. Kullanmış olduğumuz ürünlerin kalitesi ve doğru işçilikle beraber asla sorun yaratmayan bu sistemimiz piyasada bulunan diğer ürünler gibi ip kopması, tül bozulması, çalışmasında zorluk gibi problemler yaşatmadığı için piyasada çok ciddi bir yeri olan ürünümüzdür.

 

 

  • Peki, sizin tavsiye ettiğiniz ürün çeşidi veya çeşitleri hangisi? Sebebi ile birlikte açıklar mısınız?

25 yıllık tecrübelerimize dayanarak kesinlikle şu ürün tercih edilmelidir diye bir şey söylemenin doğru olmadığını düşünüyoruz. Önemli olan nokta, doğru yerde doğru keşif yapılarak müşteriye en iyi ve sorunsuz çözümü sunmaktır. Yukarıda da belirtmiş olduğum gibi OĞUZHAN ALÜMİNYUM olarak üretmekte olduğumuz tüm ürünlerde piyasanın en kaliteli ürününü üretmekte olduğumuz için gerek görülen her yerde gerekli çözümü üretecek olan tüm ürünlerimiz gönül rahatlığıyla tercih edilebilir.

 

  • Son olarak okuyucularımıza mesajlarınızı iletir misiniz?

Bulunduğumuz piyasada ürün ve üretici firma tercihi yapılırken sadece fiyatı değil, firmanın piyasa da sağlamış olduğu güveni, ürünlerine verdiği garantiyi, bir sıkıntı yaşadığınızda size yapacağı geri dönüşü, yardımı ve sizin haklarınızı ne kadar koruduğunu göz önünde bulundurmalıyız. Örnek olarak bir firma ile çalışmayı düşünüyorsa o firmanın uzun yıllardır çalışmakta olduğu bir bayisini göstermesini siteyebiliriz. Eğer uzun yıllardır piyasa da olan bir firmaysa ve size en az 5 -10 yıldır hiç ara vermeden çalıştığı bir firmayı gösteremiyorsa bunu bir düşünmek gerekir.

Bir diğer tavsiyem, çalışmayı düşündüğünüz firmayı kesinlikle yerinde ziyaret etmeniz. Size bir ürün veya hizmet sunacak olan firmanın gerçekten bu ürünün veya hizmetin bir fiil üretimini kendi bünyesinde yapıp yapmadığını, gerekli stok miktarına sahip olup olmadığını teyit etmelisiniz.

Son olarak, tüm okuyucularımıza değerli vakitlerini ayırdıkları için teşekkürlerimi iletiyorum. Hepimize hayırlı işler bol kazançlar diliyorum.

 

 

Translate »