Home Haberler Peli Parke, Woodex’te 2 Ayrı Showroom İle Şov Yaptı

İran’ın Tahran şehrinde düzenlenen İran Woodex 2017 Fuarı 15-18 Şubat 2017 tarihleri arasında düzenlendi.  Peli Parke Woodex Fuarı’nda, innovatif ürünlerini sektör profesyonelleri ve nihai tüketici ile buluşturdu.

 

Türkiye için coğrafi açıdan önemli bir yerde duran İran’da gerçekleşen Woodex Fuarı 15-18 Şubat tarihleri arasında gerçekleşti.

Tahran’da düzenlenen fuara Vezirköprü Orman Ürünleri ve Pelit Arslan olarak iki kardeş firma katılım gösterdi. Aksesuar ve Mobilya Makine Ekipmanları, Ağaç İşletme Sanayi, Makine Araçları, Dekorasyon, Ev, Büro Tasarımları, Mobilya ve Aydınlatma konseptlerini içeren her yıl bir kere düzenlenen fuara katılım genişti.

Sektörün en son trendleri ve yenilikleri ile profesyonellerin buluşma noktalarından biri olan Woodex Fuarı’nda Vezirköprü Orman Ürünleri ve Pelit Arslan yeni koleksiyonlarını sergilediler. İki ayrı showroom ile sergilenen ürünlere Peli Parke’nin iki bayisi de katılım gösterdi. Marka İran pazarında tüm illere yayılmış yapısıyla Woodex’in en çok ziyaretçi çeken standına sahipti.

Vezirköprü Pazarlama ve Ürün Geliştirme Müdürü Mehmet Karahasanoğlu  “Her yıl bir önceki yıla oranla fuara ve standımıza ilgi büyüyor. İran Pazarı’nda önemli pay sahibiyiz. Fuara katılmaktan ve ilgiden memnunuz. Katılımımız sayesinde portföyümüzü daha da genişlettik. Suudi Arabistan, Etiyopya, Fas, Makedonya, İran gibi ülkelerle iş yapmak firmamız için önemli” dedi.

Laminat parke konusunda Türkiye’nin son yıllarda Avrupa ile eşdeğer durumda olduğunu belirten Karahasanoğlu, “İhracatta dış pazarlarımızı genişletmek ve yurtdışında da küresel bir marka olmak adına bu tür fuarlara katılmak bizim için önemli” diye konuştu.

 

 

Translate »