Home Haberler Pencere, Cam, Kapı Sektörlerini Bir Araya Getiren Uluslararası Buluşma

İstanbul Pencere, Cam ve Kapı Fuarları 9-12 Mart 2016 tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapı sektörünün üç önemli dalını bir araya getiriyor.

İstanbul Pencere 2016, 17. Uluslararası Pencere, Panjur, Cephe Sistemleri ve Aksesuarları, Profil, Üretim Teknolojileri ve Makineleri, Yalıtım Malzemeleri, Hammadde ve Tamamlayıcı Ürünler Fuarı, İstanbul Cam 2016, 6.Cam Ürünleri ve Uygulamaları, Üretim-İşleme Teknolojileri ve Makineleri, Tamamlayıcı Ürün ve Kimyasalları Fuarı ile İstanbul Kapı 2016, 8.Uluslararası Kapı, Kepenk, Kilit, Panel, Pano, Bölme Sistem ve Aksesuarları Fuarı eş zamanlı olarak 9-12 Mart 2016 tarihlerinde Türkiye’nin ve dünyanın farklı bölgelerinden gelen ziyaretçileriyle Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde buluşuyor.

İnovatif Yeniliklerin İlk Adresi

Sektördeki yeni teknolojiler, trendler ve tasarımların pek çoğu ilk kez İstanbul Pencere, Cam ve Kapı Fuarlarında vitrine çıkıyor. Geçtiğimiz yıl 30 ülkeden 700’e yakın markanın katılımı ile gerçekleşen fuarlar, sektörün nabzını tutmak ve yenilikleri takip etmek isteyen tüm profesyoneller için kaçırılmaz ticari fırsatlar sunuyor.

Doğru ve Nitelikli Ziyaretçiler2

Katılımcı firmaların fuarlardan en yüksek verimi almaları için pazarlamaya yönelik çalışmalar yurt dışında fuar katılımlarıyla sürüyor. İstanbul Pencere, Cam ve Kapı Fuarları katılımcıları için önemi artan Kazakistan, Dubai, Azerbaycan, İran, İtalya ve Fransa’daki önemli sektörel fuarlar ziyaret edilerek, nitelikli alım heyetleri oluşturmak için temaslarda bulunuluyor.  Tüyap’ın, Avrasya coğrafyasının tüm önemli ticaret merkezlerinde yer alan yurt dışı ofisleri ve tüm dünyaya yayılmış temsilcilik ağı, hedef ülkelerdeki ticari müşavirlikler, sanayi ve ticaret odaları, iş adamları konseyleri, pencere, cam ve kapı sektörünün üretici-ihracatçı-ithalatçı birlikleri, kamu adına alım yetkisi olan üst düzey bürokratlar gibi tüm potansiyel alıcılara doğrudan ulaşılarak fuarların tanıtımları gerçekleştiriliyor. Geçtiğimiz yıl 36 ülkeden alım heyetleri ağırlayan İstanbul Pencere, Cam ve Kapı Fuarları, 2016 yılında bu sayıyı arttırmayı hedefliyor.

İstanbul Pencere Fuarına Yeni Özel Bölüm

Her yıl ilginin ve katılımın artarak devam ettiği Alüminyum Profil, Cephe Sistemleri ve Aksesuarları Özel Bölümü’nün yanı sıra ilk kez Gölgelendirme, Koruma ve Kapatma Sistemleri Özel Bölümü İstanbul Pencere 2016 fuarında katılımcı ve ziyaretçileri ile buluşarak sektörün nabzını tutmak ve yenilikleri takip etmek isteyen tüm profesyoneller için kaçırılmaz bir ticaret platformu sunacak.

Sektörün Geleceğine Işık Tutan Etkinlikler

İstanbul Pencere, Cam ve Kapı Fuarları her yıl katılımcı ve ziyaretçilerine sektörün bugünü ve yarınına dair önemli konuların yanı sıra yeni uygulamalar ve teknolojileri de ele alan bir etkinlik programı sunuyor. Fuarlar süresince gerçekleşecek seminerler ve etkinliklerle sektör içi bir bilgi ağı oluşturulmasına hizmet ediyor. İlk olarak 2015 yılında GPD(Glass Performance Days) tarafından düzenlenen ve büyük ilgi çeken seminerler, 2016 yılında da yeni konularla ziyaretçisiyle buluşacak.

Sektörün En Büyük Buluşmasını Kaçırmayın

30’dan fazla ülkeden 700’ün üzerinde firma ve firma temsilciliğinin katılımı beklenen fuarlar, sektördeki tüm gelişmelerin ve yeniliklerin Türkiye ve Avrasya coğrafyasındaki ilk adresi olacak.  Dünyanın lider üreticilerini, karar alma konusunda yetkili alıcılar ile buluşturarak sektöre güç katacak İstanbul Pencere, Cam ve Kapı Fuarlarının, 100’den fazla ülkeden 60 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırlaması bekleniyor.

Değerli sektör temsilcilerinin desteğiyle 9-12 Mart 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek Türkiye pencere, cam ve kapı endüstrisinin gövde gösterisi ve güçlü pazarlama platformu İstanbul Pencere, Cam ve Kapı Fuarlarında görüşmek dileğiyle…

Detaylı bilgi için www.istanbulpencerefuari.com , www.camfuaristanbul.com , www.kapifuaristanbul.com  web sitelerini ziyaret edebilirsiniz.

 

 

 

Translate »