Home Haberler Profil İşleme Merkezi ile Daha Hızlı ve Kaliteli Üretime Geçti

Elazığ Fıratpen Bayii Mespen Ltd.Şi.

Elazığ’ın önde gelen Pvc pencere üreticilerinden olan Mespen, Ekim ayında taşındığı yeni yerinde hem profil işleme merkezi alarak hızlı ve kaliteli üretime geçti, hem de cam üretimine yatırım yaptı. Yatırımlarına devam edeceklerini belirten Mespen Ltd.Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Özçelik, Pvc pencere üretiminin kalitesini arttırmak için profil işleme merkezi alarak üretime devam ettiklerini belirtti. Erkan Özçelik, profil işleme makinesinde Schtec marka makine tercih ettiklerini ve bilgisayar programında ise yaklaşık 30 senedir sektöre hizmet veren ve tecrübesi ile güven veren ABT PenCAD programını tercih ettiklerini belirtti.

Ayrıca cam üretim yatırımlarının da devam ettiğini belirten Erkan Özçelik, zamanında ve kaliteli çift cam temini için üretimi kendilerinin yapmaya karar verdiğini belirterek, kesim makineleri kurulduktan sonar, cam üretiminde de ABT CamCAD programını tercih edeceklerini belirtti.

Elazığ’da inşaat alanındaki yatırımlarına devam edeceklerini belirten Erkan Özçelik, asıl yatırım zamanının piyasanın durgun olduğu zamanlar olduğunu belirterek, piyasa durgunken, en iyi fiyatı almanın daha kolay olduğunu bildirdi.

Translate »