Home Haberler Ravaber ve Mardav Budapeşte’de Bayi Toplantısı Gerçekleştirdi

Yalıtım sektörünün lider firmalarından Mardav Yalıtım ve Ravaber Yapı’nın ortaklığında,

30 Mart- 02 Nisan tarihleri arasında Macaristan’ın başkenti olan Budapeşte’de bayi toplantısı düzenledi. Türkiye’nin farklı şehirlerinden 85 müşteri ve personelinin katılımıyla ilk gün Budapeşte şehir turu yapıldı ve şehrin tarihi, turistik yerlerini gezerek lezzetlerini tatma imkânı yakaladılar.

Seyahatin 2. gününde İntercontinental Otel’de bayi toplantısı gerçekleşti.

Toplantının açılış konuşmasını Mardav Yalıtım Genel Md. Sn. Levent Pelesen yaptı.

Konuşmasında bu yılın sloganı olan “Sizin Gücünüzle Sınırları Aşıyoruz” vurgulayarak bu başarıda emeği geçen bayilerine teşekkürlerini iletti. Mardav Yalıtım’ın bugüne kadar satışını yaptığı ürünlerle doğal enerji kaynaklarının korunmasına katkıda bulunarak, çevrenin korunması ve enerji verimliliğini artırmak adına önemli başarılara imza attıklarını belirtti.

Ravaber Yapı Genel Müdürü Sn. Harun Hasyüncü konuşmasında, dünden bugüne Ravaber’in gelişimini. 2016 yılında yapılan yatırımlar ve 2017 yılı için hedeflenenleri aktardı. Toplantıda yeni yatırımı olan Macaristan Taşyünü Fabrikasını tüm misafirlere duyurdu.

Ravaber’in ülkesinde olduğu gibi, sınırların dışında da yatırımlarına devam ettiğini vurguladı.

Konuşmacı ve sunumların ardından, Mardav Yalıtım Bayi Toplantısı’nda her yıl geleneksel olarak düzenlenen Bölge Ciro Ödülleri ve Ürün Ciro Ödülleri takdim edildi. Ödül töreni finalinde, bu yıl 5.ve 10.yılını tamamlayan bayilerimizin plaketleri verildi.

Toplantıya katılan misafirlere Budapeşte’yi anımsatacak, anahtarı içinde gizli olan bir

“secret box” hediye edildi. Kutunun içinde Mardav için değerli olan şeyin saklı olduğu mesajı verildi. Bu kutuyu açanlar içindeki aynada kendilerini gördüler ve “bizim değerlimiz sizsiniz” mesajı ve bir şifre ile karşılaştılar. Şifreyi e-mail gönderenlere sürpriz hediyeler verildi.

Mardav Yalıtım, bu tarz buluşmaları sıklıkla düzenleyerek; Türkiye’nin dört bir yanından gelen bayileri ile sıkı bağlar kurmayı ve keyifli vakit geçirmeyi sürdürüyor.

Translate »