Home Haberler Sabancı Holding Türkiye’ye Olan Güvenini Bir Kez Daha Dünyaya Duyuruyor

Sabancı Holding, Türkiye’ye ve demokrasisine güvenini uluslararası kamuoyuna ilanlarıyla anlatıyor. Türkiye’nin Sabancı’sı imzasıyla hazırlanan çalışmada “Türkiye’nin 1469694453_SA_YurtdisiIlan copygeleceğine olan inancımız, halkımızın demokrasiye olan bağlılığı sayesinde bir kez daha teyit edildi” (Our trust in the future of Turkey has been reaffirmed by our people’s commitment to
democracy.) mesajı veriliyor.  Bu mesaj Financial Times (tüm ülke baskıları), New York Times, International New York Times ve Almanya’da Frankfurter Allgemeine Zeitung gazetelerinde 29 Temmuz Cuma günü yer alacak.

 

Sabancı Holding CEO’su Zafer Kurtul konuyla ilgili olarak “Biz ülkemize inanıyoruz. Bu çalışmamızda da uluslararası kamuoyuyla ülkemizin sahip olduğumuz güçlü demokrasiyi ve bu gücün arkasındaki halk iradesinin önemini bir kez daha paylaşmak istedik. Biz inanıyoruz ki, ülkemiz için yapacağımız en iyi şey, Türkiye’nin Sabancı’sı olarak yıllardır üstlendiğimiz sorumluluklarımızı her zaman olduğu gibi yerine getirmek ve ülkemize katkıda bulunmaktır” dedi.

 

logo

Translate »