Home Haberler SB PVC Sistemleri Satış Yöneticisi Murat Küçükaydın ile Röportaj!

“Şirketimiz, Sağlık ve Küresel Isınma Konularına Hassas Yaklaşan Bir Firmadır!”

“Kendimize Güvenimiz Tamdır!”

 SB PVC Sistemleri Müdürü Murat Küçükaydın, WinWorld Dergisi Haber ve Reklam Ekibimizin sorularını cevaplarken şirketlerinin katettiği gelişmelerin nedenlerini bizimle paylaştı.

1-      WinWorld Dergisinin yeniden basılı yayına başlamasını nasıl karşılıyorsunuz?
Sektörel dergiciliğin gelişmesi ve yaygınlaşmasını genel olarak hem üretici ve uygulayıcı firmaların tanıtım ve reklam kampanyaları açısından, hem sektörün kendisini anlatabilmesi açısından, hem de nihai tüketicilerin nitelikli ürün, firma ve servis sağlayıcılara ulaşması açısından son derece olumlu görüyorum. Bu bağlamda WinWorld dergisinin sanal ortamdan kağıt baskılı dergiciliğe geçişi de şüphesiz ki sektöre her anlamda katkı sağlayacak bir gelişme olacaktır. Hayırlı olmasını temenni ederim.

2-      Öncelikle, şirketinizin son yıllarda katettiği gelişmeyi tebrik ediyoruz.  Bu gelişiminizi en çok hangi özelliğinize, ya da piyasadaki hangi koşullara bağlıyorsunuz? Ayrıntılı olarak anlatır mısınız?
SB PVC Sistemleri San. Ve Tic. Ltd. Şti. olarak 12 yılı aşkın süredir Salamander Industrie Produkte firmasının Salamander, Brügmann ve BluEvolution Pvc Profillerinin Türkiye, Afrika, Ortadoğu, Körfez Ülkeleri ve Güney Asya için tek yetkili distribütörü olarak tüm bu ülkelerdeki partnerlerimizle birlikte hizmet vermekteyiz.20140120_073726

Genel olarak Alman Pvc profillerine olan müşteri teveccühünün yanında Salamander Pvc Profillerimizin kendine özel beyaz rengi, yüzey parlaklığı ve temizliği ile benzerlerinden ayrılan bir özellik taşıması da ilgi çekmektedir. Bunun dışında üretici firmamızın ( SIP / Germany ) sektörde Green Technology uygulayan firmaların başında gelmesi de özellikle sağlık ve küresel ısınma konularında hassasiyet sahibi tüm yurtdışı ve yurtiçi iş ortaklarımızın nihai tüketicilerine sunum yaparken kullandıukları bir avantaj olmaktadır. Ayrıca ürün kalitesine önem veren ve sadece fiyatla ürün mukayesesi yapmayan bilinçli bir tüketici kitlesinin hem yurtiçinde hem de yurtdışında gittikçe artan bir yoğunlukta oluşmasının da diğer Alman Pvc Profil satıcıları gibi firmamıza da ilave bir katkı sağladığı da yadsınamaz bir gerçektir.

Piyasa koşulları zamana ve zemine göre değişkenlik gösterebilir ama 180 yıllık bir ticari geçmişi olan bir aileye ait olan Salamander Industrie Produkt firması ve dolayısıyla onun yukarıda bahsedilen bölgelerdeki tek yetkili distribütörü olan SB PVC Sistemleri firmamız her koşul ve gelişmeye uygun stratejiler üreterek Pazar payını koruyan ve geliştiren firmalar olmayı daima sürdüreceklerdir. Bu konuda kendimize güvenimiz tamdır.

3-      Son yıllardaki teknolojik gelişiminizi de göz önüne alırsak, 2014 yılı sonuna kadar, ya da yakın gelecekte piyasaya sunacağınız yeni ürününüz var mı? Varsa bunları tanıtır mısınız?
Nürnberg Fensterbau / Frontale 2014 Fuar’a Resysta markalı özel compound ( Güçlendirilmiş Hybrid Materyal – yaklaşık olarak % 60 pirinç kabuğu, % 22 minerall tuz ve % 18 mineral yağdan müteşekkildir ) yeni ürünümüzü tanıttık. (http://www.ttp-online.de/en/Products/Resysta )
Yeni ürünümüz Resysta, % 100’e yakın sıvı ve nem izolasyonu ile havuz kenarı zemin kaplamalarında; çok uzun süreli renk kalıcılığıyla dış yüzey bina kaplamalarında; doğal ahşabın kullanıldığı tüm mobilya uygulamalarında; tuzlu su, gün ışığı ve rüzgara dayanıklılığıyla deniz yatlarının güverte kaplamalarında; iç mimaride tüm ıslak yüzeylerde     ( banyo, sauna, vs. ); palet, profil gibi endüstriyel ürünlerde kullanım alanı bulmaktadır. İlgilenen potansiyel alıcılar için broşür, ürün numunesi gibi tüm ilgili detaylar firmamızda mevcuttur.

4-      Ürünlerinizi, teknolojik olarak bizden daha ileri olan ülkelere de satıyor musunuz? Bunları sıralayıp, en çok tercih edildiğiniz ülkeyi ve bu pazardaki konumunuz hakkında bilgi verir misiniz?
Salamander Industrie Produkte ürünleri yaklaşık 180 civarında ülkeye pazarlanmakta ve düzenli olarak alıcı bulmaktadır. Bu ülkelere dünyanın her tarafındaki en gelişmiş ve teknolojisi en üst düzeyde olan ülkelerin tamamı da dahildir. SIP / Germany’nin Alman Pvc Profil firmaları içindeki dünya Pazar payı bakımından 4. Sıradadır ve gelecekte daha üst sıralara yükselme planları da mevcuttur.
5-      Başka sektörlere de üretiminiz var mı? Varsa nelerdir? Yoksa böyle bir düşünceniz var mı? Hangi sektör(ler)?
SB PVC Sistemleri bir dağıtıcı distribütör firma olmak yanında yurtdışı partnerlerimizin üretime dönük Pvc aksesuarları, çift açılım sistemleri gibi konulardaki ihtiyaçları için çözüm ortağı olarak tedarikçilik de yapmaktadır. Bu konuda sektörün kalitesiyle öne çıkmış yerli ve yabancı firmalarıyla işbirliği içindedir.

 

6-      Mülakatımızı yanıtladığınız için teşekkürler, son olarak okuyucularımıza iletmek istediğiniz başka bir konu var mı?
Tekrar kağıt baskı dergiciliğe hoş geldiniz diyorum ve sektöre yeni bir renk, yeni bir sesle katkı sağlamanızı temenni ediyorum.

Translate »