Home Haberler SCHONLİNE Yurt İçi Satış ve Pazarlama Sorumlusu Necati Usluoğlu:

Kaliteli olmayan PVC Profil hem cebimize hem de Dünya’mıza zarar veriyor.

2005 yılında SCHONLİNE markasıyla PVC profil üretimine başlayan Firmamız 11 yılda geniş ürün yelpazesi ve kalitesiyle yurt içi ve yurt dışında kendini kanıtlamış ve kendine has bir çizgide yol almaktadır. Ben de 2007 yılından bu yana yurt içi satış da ürünlerimizin kıymetini bilen değerli müşterilerimize hizmet vermekteyim.

11 yıl önceki beyazlıkta ve gramajda, 60 mm genişlikten 90 mm ‘e kadar her iklim koşuluna uygun geniş bir ürün yelpazemiz bulunmaktadır.  60 mm’de 4 farklı seri, 70 mm’de 3 farklı seri, soğuk bölgelerde 80 mm ve 90 mm genişliğinde sıfır sızdırma sağlayan kendinden 3 contalı seriler ve sürme serileriyle müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

Yalıtım içinde bulunduğumuz Dünya için büyük önem taşımakta,  Ülkemizde enerjinin yüzde 34’ü konutlarda kullanılıyor, bu enerjinin de yüzde 80’i ısıtma amaçlı tüketiliyor. Bir de soğutma amacıyla yaz aylarında boşa giden enerji var. Binalarımızda mantolamadan sonra yalıtım görevini  % 35 oranda pencerelerimiz üstlenmektedir. PVC olan pencerenin önemi burada öne çıkıyor. Çünkü PVC pencere montajı iyi yapılırsa ve camı sıcağa ve soğuğa karşı nitelikli bir camsa enerji kaçağını önlemede büyük önem taşıyor.

Ürettiğimiz her serinin ısı geçirgenlik katsayısı değişiklik gösteriyor. Fakat yalıtımda yüksek katkı sağlaması için ürettiğimiz kendinden 3 Contalı 80 mm ve 90 mm genişliğindeki 2 serimiz standartların çok üstünde bir yalıtım sağlıyor. Birde bu serilerde 3’lü cam uygulaması kullanılırsa, bulunduğu yer neresi olursa olsun, ısı ve ses yalıtımı konusunda %100 müşteri memnuniyeti sağlanıyor. Hatta SCHONLİNE uygulamasıyla tanışan müşterilerimizin ısınma giderlerinde  % 25 oranda tasarruf sağlandığına çoğu defa şahit olmuşuzdur.

Son olarak günlük hayatımızın neresinde olursa olsun kalite bilinciyle hareket edelim bu kullandığımız pencerenin yalıtımından koluna, aldığımız bir telefonun pilinden kablosuna kadar hayatta her alanda her şeyi etkiliyor, maalesef çoğu nihai tüketiciler evine ucuz olsun da ne olursa olsun mantığını güdüyor. Sonra da evime hava giriyor, su giriyor, ısınamıyoruz gibi şikâyetlerle aynı işi tekrar yaptırmak zorunda kalıyorlar. Bu kalite bilincinin toplumsal olarak oluşması gerekir. Maalesef kaliteli olmayan ürün ve hizmetler daha fazla paraya mal oluyor. Hem cebimize hem de Dünya’mıza zarar veriyor.

 

logo

Translate »