Home Haberler Sektörün Öncüsü AGT, Denizli’deki Varlığını Güçlendiriyor

Yaşam alanlarına özel ahşap çözümler sunan AGT, Denizli bayisine ait showroom açılışını yoğun bir katılım ile gerçekleştirdi.

Ulusal ve uluslararası alanda mobilya, dekorasyon ve inşaat sektörlerine; MDF, MDF – Lam, Panel, Profil, Parke ve Kapı üreten AGT, güçlü bayi altyapısı ve yeni showroomları ile daha da güçleniyor. Denizli’de hizmet veren Dalaman Orman Ürünleri, yeni ve modern showroomunun açılışıyla birlikte AGT’nin en yeni ürünlerini kullanıcıyla buluşturmaya başladı. 29 Mart’ta açılan yaklaşık 350 m2’lik showroomda, AGT’nin tüm ürünleri sergileniyor. Ünlü mimar Selim Yuhay’ın katılımı ile gerçekleşen açılışa, AGT Genel Müdürü Şirzat Subaşı ve AGT Türkiye Satış Direktörü Ahmet Çetinkaya’da katıldı.

Denizlispor ve Denizli Basket Spor Kulübü takımlarında yöneticilik yapan firma sahibi Turgut Dalaman ve firma yöneticilerinden Denizli Genç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Soylu’nun katılımı ile açılan showroom’a spor camiasından yöneticiler ve işadamları da katıldı.

AGT Genel Müdürü Şirzat Subaşı; “Bayilerimiz bizim en büyük destekçilerimiz. AGT olarak, iş ortaklarımız sayesinde her gün biraz daha büyüyoruz. Denizli bayimizin yeni açılan showroomu ile Denizli’deki varlığımız daha da güçlenecek, şimdiden hayırlı olsun” dedi.

 

 

Translate »