Home Haberler Şişecam’a 2015 Faaliyet Raporu Oscarı

Şişecam Topluluğu 2015 Faaliyet Raporu ile MerComm tarafından bu yıl 30. kez düzenlenen ve dünyanın en prestijli faaliyet raporu yarışmalarından olan ARC’de (Annual Report Competition) ‘Altın’ ödüle layık görüldü.

Türkiye’nin en köklü kuruluşları arasında yer alan Şişecam Topluluğu 2015 yılı Faaliyet Raporu ile “Faaliyet Raporlarının Oscarı” olarak bilinen ve faaliyet raporlarının değerlendirildiği en itibarlı yarışmalardan biri olarak kabul edilen, ARC’de (Annual Report Competition) ‘İç Tasarım’ kategorisinde Altın Ödüle layık görüldü. Yarışmaya 70 ülkeden 2000’e yakın firma katıldı.

1987 yılından bu yana sahiplerini bulan ABD merkezli ARC Ödülleri, bugün dünyada herhangi bir yayın ya da ticaret organizasyonuyla bağı bulunmayan tek faaliyet raporu yarışması olma özelliği taşıyor. Büyük kuruluşlardan orta ölçekli şirketlere, devlet kurumlarından STK’lara ve faaliyet raporu ajanslarına kadar geniş bir katılımcı profilinin başvuru yapabildiği yarışma, faaliyet raporlarını yaratıcılık ve yenilikçilik anlayışı ile hazırlayan firmaları ödüllendirmek ve çalışmalarını uluslararası alanda duyurmak hedefiyle gerçekleştiriliyor.

 

1470992029_Sisecam_Logo

 

 

Şişecam Topluluğu Hakkında

Türkiye’nin en köklü kuruluşları arasında yer alan Şişecam Topluluğu düzcam, cam ev eşyası, cam ambalaj ve cam elyafı gibi camın tüm temel alanları ile soda ve krom bileşiklerini kapsayan iş kollarında global bir oyuncudur.“Düzcam”“Cam Ev Eşyası”“Cam Ambalaj” ve“Kimyasallar” olmak üzere dört ana iş grubunda faaliyet gösteren Topluluk, Türkiye’nin yanı sıra Almanya, İtalya, Bulgaristan, Romanya, Slovakya, Macaristan, Bosna Hersek, Rusya Federasyonu, Gürcistan, Ukrayna, Mısır ve Hindistan’da üretim yapmaktadır.

Bugün dünyanın cam ev eşyasında 3’üncü, cam ambalajda 4’üncü, düzcamda 5’inci büyük üreticisi konumundaki Şişecam Topluluğu, Avrupa’nın 4’üncüdünyanın 10’uncu büyük soda üreticisi olmasının yanı sıra krom kimyasallarında dünya lideridir. Şişecam, 80 yılı aşkın deneyimi, 21 binden fazla çalışanı, 13 ülkeye yayılan üretim faaliyetleri ve 150 ülkeye ulaşan satışlarıyla uluslararası ölçekte bir Topluluk olarak ana faaliyet alanlarındadünyanın en büyük üç üreticisinden biri olma hedefiyle yoluna devam etmektedir.

Translate »