Home Haberler Uluslararası Kapı Fuarı “Door Fair” 10. Kez Başarıyla Tamamlandı

146 firmanın katılımcı olarak yer aldığı, toplamda 19736 ziyaretçi, 2.248 yabancı ziyaretçinin 4 gün boyunca gezip ilgi 1kpıgösterdiği 10.Uluslararası Ahşap, Çelik, Otomatik, Endüstriyel Kapı ve Yan Sanayi İhtisas Fuarı; 14 – 17 Ocak 2016 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde, sektörün şimdiye kadar ki en ilgi çekici fuarı olarak Demos Fuarcılık organizasyonuyla gerçekleştirildi.

63 Ülkeden Profesyonel Ziyaretçi

Yurt içinden 17488 kişinin ziyaretiyle rekor katılımın gerçekleştiği fuara yurt dışından 2.248 kişi ilgi gösterdi. 19736 toplam ziyaretçi sayısına ulaşan Door Fair, Türkiye’nin dünyadaki gelişimini gözler önüne serdi. Özellikle Orta Doğu, Balkanlar ve Afrika ülkeleri, Kapı Fuarı’na büyük ilgi gösterdi. Bunların yanında Türki Cumhuriyetler olarak adlandırılan ülkelerden gelenler de Ağaç İşleme ve Kapı Üretim Makineleri ticareti konusunda fuarda büyük alımlar gerçekleştirdi. Bu yıl ayrıca geçtiğimiz senelere oranla, Güney Amerika ülkeleri de organizasyona ilgi gösteren ülkeler sıralamasında dikkat çekici bir yere sahipti. Uluslararası boyutta ün kazanan organizasyon, ticaret hacmiyle ülke ekonomisine de IMG_4783ggbüyük katkı sağladı.

10. Uluslar Arası Kapı İhtisas Fuarı Ziyaretçi ülkeleri şu şekilde sıralandı; TUNISIA, IRAN, SAUDI, ARABIA, IRAQ, ALGERIA, BULGARIA, KOSOVO, AFGHANISTAN, EGYPT, UKRAINE, AZERBAIJ AN, UAE, SYRIA, LIBYA, KUWAIT, GERMANY, KOREA, LEBANON, NIGERIA, OMAN, JORDAN, MACEDONIA, ROMANIA, CYPRUS, ISRAEL, INDIA, PALESTINE, QATAR, RUSSIA, SWEDEN, BAHRAIN, BELGIUM, MALTA, TAJIKISTAN, IMG_4783URKMEN ISTAN, ITALY, PAKISTAN, POLAND, TANZANIA, UNITEDKINGDOM, ALBANIA, BELARUS, ENGLAND, ETHIOPIA, FRANCE, GEORGIA, HUNGARY, MAURITIUS, NETHERLANDS, NORWAY, AUSTRALIA, AUSTRIA, BRAZIL, CHINA, CROATIA, GREECE, KAZAKHSTAN, MACAO, MOROCCO, SLOVENIA, SPAIN, YEMEN

En Büyük Kapı Ticaret Platformu

İstanbul Fuar Merkezi’nde toplamda 22.500 m²’lik kapalı alanda yapılan Uluslararası Kapı Fuarı, 2006 yılından bu yana Demos Fuarcılık ve Organizasyon A.Ş. tarafından düzenlenerek, sektördeki potansiyelin, dolayısı ile ticaret hacminin artmasını sağlamıştır. Kapı Fuarı Türkiye 10. yılında, Kapı Üretim ve Ahşap İşleme Makinaları ile tüm dikkatleri üzerine çekerek gerek ziyaretçiler gerekse de katılımcılar arasında büyük ilgi görmüştür.

KAPI 2016 SONUÇ RAPORU.cdr2016 yılında 73 ilden ziyaretçi akınına uğrayan organizasyon, Uluslararası Ahşap, Çelik, Otomatik, Endüstriyel Kapı ve Yan Sanayi İhtisas Fuarı adı altında dünyanın en büyük kapı ticaret platformu haline gelmiştir. 11. kez 12-15 Ocak 2017 tarihinde yine İstanbul Fuar Merkezi’nde yapılacak olan KAPI FUARI, şimdiden onlarca katılımcının yerlerini ayırtmış olduğu, sektör profesyonellerini ağırlayacağı günü beklemektedir.

Kapı Fuarı Kazandırmaya Devam Ediyor

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünce; 40453693-255.01.02-3868-9116 Sayı ve 17.12.2015 tarihli izni ile gerçekleşen ASSE3 KENAR BANTLAMA MAKİNASI çekilişi 17 Ocak 2016 Tarihinde saat: 17:30 Çekiliş alnında Noter, Milli Piyango İdaresi ve Ziyaretçiler huzurunda gerçekleşti. Varol Makine Sponsorluğunda Demos Fuarcılığın düzenlediği çekilişe ilgi yüksekti. Şanslı talihli 20.01.2016 tarihinde Sabah gazetesinde ve www.demos fuar.com.tr sitesinde yapılan ilanlar ile duyuruldu.

		

 

Translate »