Home Haberler Üşenmez Tente , Brunch Etkinliği ve Showroom Açılışını Gerçekleştirdi

Üşenmez Tente,  gerçekleştirmiş olduğu brunch etkinliğinde yurt içi ve yurt dışıIMG_4508ndan katılım gösteren mimar dostları ile Adana – Bigchefs’te keyifli bir sabah geçirdi. Geleneksel hale gelen bu organizasyonda Üşenmez Tente bünyesinde gerçekleştirilen yıllar içerisindeki değişimi ve sistemlerdeki son teknolojik yeniliklerden bahsedildi. Bununla birlikte başka neler yapılabileceği konusunda katılımcılardan birçok bilgi edinildi.

 

Üşenmez Tente, Yeni Showroomu İle Hizmet Vermeye Devam Ediyor

Üşenmez Tente, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla yeni bir showrooma geçiş yaptı. Açılışta, Bioklimatik Aerolux pergola sisteminin tanıtımı yapıldı.

Her türlü dış mekâna uyum sağlayacak şekilde tasarlanan bu sistem, mekâna mükemmel görsellik ve termal konforu sunuyor. Opsiyonel olarak güneş kırıcı panellere enteIMG_0030jmgre edilmiş HDD LED, içerden entegreli LINE LED şerit ve gizli SOFT LED aydınlatma seçenekleriyle sunulan ürün, Gizli SOFT LED aydınlatmadaki RGB özelliği ile sarı, beyaz, kırmızı renk dönüşümleri yapabiliyor. Böylece açık alanlarda lüks ve şık görünüm elde ediliyor.

Dört mevsim kullanılabilecek olan ürünler, günümüzde cafe-restaurant, kış bahçesi, rekreatif alanlar için vazgeçilmez bir konumdadır.

1987 yılından beri hizmet vermeye devam eden Üşenmez Tente, teknolojinin gelişimi ile birlikte bu gelişimi ürünlerine de yansıtmaya devam ediyor. Ayrıca, açık alanların değerlendirilmesi anlamında bir çözüm ortağı olarak en uygun sistemi ihtiyaca göre sunan Üşenmez Tente, şu an Türkiye’nin en kapsamlı ve donanımlı showroomu olarak hizmet vermeye devam ediyor.

logo1

 

 

Translate »