Home Haberler Üşenmez Tente’den Yeni Ürün; Bioklimatik Pergola Sistemleri

tAerolux1_finalKalitesiyle birlikte 29 yıldır yenilikçi çözümler sunan Üşenmez Tente,  ürünlerine bir yenisini daha ekledi.

Villa, restaurant, hotel ve kafe benzeri dış mekân kullanımına modern ve estetik bir görünüm katan bu sistem, yaz – kış bütün hava koşullarına karşın rahatlıkla kullanılabiliyor.

Her türlü dış mekâna uyum sağlayacak şekilde tasarlanarak, mekâna mükemmel görsellik ve termal konfor sunan Bioklimatik Pergola Sistemi, opsiyonel olarak güneş kırıcı panellere entegre edilmiş HDD LED, içerden entegreli LINE LED şerit ve gizli SOFT LED aydınlatma seçenekleriyle sunuluyor. Sistemin etrafını çevreleyen LINE LED şeritler, güneş panelleri tam açık konumdayken de mekânı içerden aydınlatarak, konforlu bir atmosfer oluştururken aynı zamanda akşam boyunca yeterli ortam ışığı sağlıyor.

Gizli SOFT LED aydınlatmadaki RGB özelliği ile sarı, beyaz, kırmızı renk dönüşümleri yapabilirken, dimmer opsiyonu sayesinde ortama göre ışık yoğunluğu ayarlanabiliyor. Böylece açık alanlarda lüks ve şık bir görünüm elde ediyor.

logo1

 

Translate »