Home Haberler Verimli Ve Güvenli Kombiler İçin Airfel’den İndirimli Bakım Kampanyası

Isıtma sektörünün güçlü markası Airfel, kullanıcılarının güvenli ve konforlu bir kış geçirmesi için harekete geçti. Kombileri kışa hazırlamak amacıyla bakım kampanyası başlatan Airfel, kombi sahiplerine de 30 Aralık tarihine kadar indirimli fiyat avantajı sunuyor.

 Daikin Isı Grubu’nun tüketici dostu markası Airfel, düzenli bakımın önemini vurgulamak için bu yıl da sezona bakım kampanyasıyla başladı. “En güvenli kombi bakımlı kombidir” sloganı ile güvenli konfor bilincini yaygınlaştırmayı hedefleyen Airfel, 30 Aralık 2016 tarihine kadar Airfel markalı kombi kullanıcılarına indirimli fiyatlarla bakım hizmeti veriyor.airfel_bakim_ilan_onay_13.10

Güvenlik İçin 5 Kritik Nokta Kontrolü

Üretiminde olduğu gibi kullanımında da kombi güvenliğe büyük önem veren Airfel, “5 Kritik Nokta Kontrolü” ile kullanıcılarını kışa hazırlıyor. Airfel bu kampanya ile kombilerin verimli çalışması ve kullanım ömrünün uzaması için düzenli olarak yapılması gereken kontrolleri gerçekleştiriyor. Airfel’in uzman teknik kadrosu kampanya kapsamında brülör temizliği ve kontrolü, gaz ayar kontrolleri, eşanjör temizliği, devre elemanları kontrolü, filtre temizliği ve emniyet donanımları kontrolü yaparak, olası sorunların önüne geçiyor.

Verimlilik Artıyor, Cihaz Ömrü Uzuyor

Periyodik olarak yapılan bakımların cihaz ömrünü uzattığına dikkat çeken Airfel uzmanları, bakımlar sayesinde yakıt tüketiminin azaldığını ve enerji tasarrufu sağlandığını da vurguluyor. Bakımsız kombilerin ömrünün kısaldığı, verimsiz çalıştığı ve yüksek faturalara yol açtığı konusunda müşterilerini uyaran Airfel, bu kampanya kapsamında müşterilerine indirimli hizmet sunarken, bunu bir bilinçlendirme hareketi olarak da görüyor. Bayileri kanalıyla müşterilerini bilgilendiren Airfel, kampanya süresince çağrı merkezi kanalı ile de müşterilerine ulaşmaya çalışıyor.

 

1475754445_daikin_logo

Translate »