Home Haberler Zahit Alüminyum, Çözüm Ortakları ve Bayilerini İnovatif Ürün Geliştirme Toplantısında Buluşturdu!

Üretim portföyünde yer alan katma değeri yüksek ürünler ve sunduğu çözümler ile alüminyum sektörünün öncü firmaları arasında yer alan Zahit Alüminyum; bayileri, çözüm ortakları ve yönetici kadrolarının katılımı ile 23 Ağustos 2014 Cumartesi Günü Adana HiltonSA Oteli’nde “İnovatif Ürün Geliştirme Toplantısı” düzenledi.

Adana HiltonSA Öğle Yemeği (1)

 Alüminyum profil, kompozit panel, fotovoltaik güneş paneli, panel konstrüksiyon sistemleri üretimindeki uzmanlığı ve 30 yıllık tecrübesi ile sektöre yöne veren Zahit Alüminyum; bayileri, çözüm ortakları ve yönetici kadrolarını Toplantı (1)Sn. Zahit Balbay (1)“Zahit Alüminyum İnovatif Ürün Geliştirme Toplantısı” kapsamında bir araya getirdi. 23 Ağustos 2014 Cumartesi Günü Adana HiltonSA Otelinde düzenlenen açık büfe öğle yemeği sonrasında toplantı başladı. Toplantının açılış konuşmasını Zahit Alüminyum Yönetim Kurulu Başkanı Zahit Balbay yaptı. Tüm davetlilere katılımları nedeni ile teşekkür eden Zahit Balbay, Zahit Alüminyum’un sistem markası olan Aluminance’ın oluşumu ve gelişimden bahsettiği konuşmasında
Aluminance sistemlerini daha ileriye taşımak için yapılacak yatırımlar ve teknik kadro istihdamları hakkında bilgiler verdi.

 Zahit Alüminyum yöneticileri ve çözüm ortaklarının sunumları ile devam eden toplantı süresince 2013 değerlendirmesi yapıldı. 2014 hedefleri, mevcut ürünlerde yapılması gereken revizyonlar ve yeni ürünler hakkında konuşuldu. Bayilerin talep ve soruları dinlenerek fikir alışverişinde bulunuldu.

 Toplantı sonrasında tüm davetlilerin katılımı ile Adana Güneş Plus Restaurant’ın terasında akşam yemeği düzenlendi. Açık havada, fasıl müziği eşliğinde düzenlenen yemek süresince günün yorgunluğunu atan davetliler, keyifli bir ortamda birbirleriyle sohbet etme imkanı buldular.

Toplantı (4)Toplantı

Güneş Plus Rest Akşam Yemeği

Translate »