Home Haberler Röportajlar MŞY Cephe Sistemleri Genel Müdürü Şevket Şimşek ile Röportaj

PiResim10yasaya sunduğunuz ürünler ve özellikleri hakkında bilgi verir misiniz?

Mşy Cephe Sistemleri olarak, aliminyum giydirme cephe sistemlerinde modern ve estetik tasarımlarını kalite, bilgi ve deneyim ile birleştirerek sektörün en önde gelen kurumlarından olmayı hedefliyoruz.

Müşteri kitlenizden bahseder misiniz? Yeni pazarlar konusunda ne tür çalışmalarınız var?

Cephe sistemlerinde çözüm odaklı, farklı bina fonksiyonlarına göre özel tasarımlarımızı deneyimli kadromuz ile kısa sürede uygulayıp uygulamaya geçirmekteyiz. Verdiğimiz tüm hizmetlerde, kusursuzluk ilkesiyle hareket ederek, kaliteyi hiçbir şekilde düşürmeden müşteri memnuniyetini sağlamak temel hedefimizdir.

         Resim1
2014 yılı firmanız için nasıl geçti? 2015 yılından beklentilerinizi paylaşır mısınız?

2015 yılında dairesel, eğrisel ve döner kapılarımızın tamamını %100 yerli olarak üretip mResim13üşterilerimize sunmayı ilk hedef olarak görmekteyiz. Ankara ve İzmir’de scroll olarak kendi ofis ve showroomlarımızı kurarak bölgedeki otomatik kapı sektörüne demonte, montaj ve parça tedariği sunacaktır.

Son olarak okuyucularımıza iletmek istediğiniz bir mesajınız var mı?

Üretim merkezi İstanbul’da bulunan firmamız, Scroll otomatik kapı sistemleri, tüm elektronik ve mekanik aksamlarını yerli üretim yaparak kalitesini Avrupa standartlarına getirmeyi amaçlamıştır. Scroll Otomatik Kapı Sistemleri, geçiş çözümlerinde akıllı, düşünebilen, yorumlayabilen mikroişlemci teknolojili, sağlam ve uzun ömürlü, metal ile elektroniğin tam uyumu sağlanarak, uzun yıllar boyunca yapılara eşlik edebilecek nitelikte olan ES100, ES200 ve ES250 modellerinde otomatik kapı algısına farklı bir boyut katmıştır.Resim5Resim6

Translate »