Home Haberler Röportajlar Pensan Sineklik Firma Sahibi Birol Günaydın ile Röportaj…

 IMG_4528Ürünlerimizi Tüm Türkiye’ye Sunuyoruz!

Okurlarınız bizim bayimizdir ya da sonradan bayimiz olacak arkadaşlarımızdır. Pileli sinekliğin doğru adresi, Pensan Sineklik’tir. Uzun zamandır bu piyasada bizi farklı kılan, verdiğimiz sözü ne olursa olsun yerine getirmektir. Bu; dün böyleydi, bugün de böyle, yarın da böyle olacak…


 

Pensan Sineklik olarak ürün portföyünüzü belirlemenizde neler etken olmuştur?

Pensan Sineklik olarak ürün portföyümüzü belirlemede firmamıza yön veren Tüyap Pencere Fuarı’ydı. Tam olarak hatırlıyorum, 1999’da ilk kez Tüyap Pencere Fuarı düzenleniyordu. İlk yerinde yani Tarlabaşı’nda firma olarak bir cesaretle katıldık ve fuar ufkumuzu genişletti.

İlk sineklik modeli olan “cırt cırt” diyeIMG_4526 tabir edilen sinekliği, pratik sineklik adıyla bir arkadaşımız bizim standımızda ürünü sergileme fırsatı buldu. Bana çok mantıklı ve kolay ulaşılabilir gelen bu yol ile birlikte, aynı gün sineklik işini yapmaya karar verdim.

Ürün çeşitliliğinizden bahseder misiniz?

İlk ürünümüz olan “cırt cırt” sineklik ve buna ilaveten kapı, pencere sürme ve stor sinekliği de portföyümüze ekledik. Son olarak da pileli sineklik bize katıldı, son ürünümüz olmasına karşı şuan lokomotif ürünümüz oldu.

Ürünlerinizin avantajlarından bahseder misiniz? Sineklik sektörü, eskiye göre ne düzeydedir?

Pensan Sineklik Pileli Sistem, derginizin her sayısında, tam sayfa ilan veriyor. Nedeni ise ürünlerimizi tüm Türkiye’ye, WinWORLD  Dergisi aracılığıyla duyurmak.

Çünkü fiyatlarımız çok düşük, fakat kullandığımız malzeme yüksek kaliteli olan kalın seri alüminyumdur. Yani malzemeden çalmıyor, çok satıp sürümden kazanmayı hedefliyoruz.

Firmanızı sektördeki rakiplerinden ayıran özellikler nelerdir?

Pensan Sineklik olarak, uzun zamandır bu piyasada bizi farklı kılan, verdiğimiz sözü ne olursa olsun yerine getirmektir. Bu; dün böyleydi, bugün de böyle, yarın da böyle olacak…

Hangi alanlara yönelik üretim/satış yapıyorsunuz? Müşteri kitlenizi kimler oluşturuyor?

Pileli sinekliğimizi, Türkiye çapında oluşturduğumuz bayiler aracılığıyla piyasaya sunuyoruz. Firmamıza yakın bölgeler de parakende satış yapıyoruz.

Son olarak, okuyucularımıza iletmek istediğiniz mesajlarınız nelerdir?
Son olarak okurlarınıza söylemek istediğim; zaten sizin okurunuz bizim bayimizdir ya da sonradan bayimiz olacak arkadaşlarımızdır. Pileli sinekliğin doğru adresi, Pensan Sineklik’tir. Bizimle çalışanlar, para kazanır ve dost edinir.

Hoşçakalın Bol Kazançlar

Translate »