Home Haberler Röportajlar Suray Çelik Kapı Firma Yetkilisi Harun Sur İle Röportaj

“Siz Hayal Edin, Biz Üretelim”

“Suray Çelik Kapı olarak, Ar-Ge çalışmalarımızla birlikte isteklere çözüm üretiyoruz. Seri üretim yerine, isteğe göre her türlü kapı imalatı yapmaktayız. Satış öncesi ve sonrası hizmetlerde mükemmelliği hedeflerken, tasarımlarında, montaj hizmetlerinde hassas ve detaylı işçiliği ile metali ahşap ile birleştirip estetiğe dönüştürüyoruz.”

Öncelikle firmanızı ve kendinizi kısaca tanıtır mısınız?IMG_4884

Suray Çelik Kapı San. Tic. Ltd. Şti., 1993’den bu yana  kaliteli, güvenli ve zengin ürün yelpazesi sunan,  deneyimli ekip tarafından yönetilen profesyonel bir firmadır. Bir süre ara verip tekrar 2010 yılında hayata geçen firmamız, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet göstermektedir.

İlk etapta abimin kurmuş olduğu firmamızda ben de küçük yaşlardan itibaren yer aldım. Yarı mamül olarak aldığımız ürünleri kendi tesislerimizde işleyip, tam mamül durumuna getirerek montaj işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Satış öncesi ve sonrası hizmetlerde mükemmelliği hedeflerken, tasarımlarında, montaj hizmetlerinde hassas ve detaylı işçiliği ile metali ahşap ile birleştirip estetiğe dönüştürüyoruz.

Daire kapıları, villa kapıları, güvenlik kapıları, bina giriş kapıları, iş yeri giriş kapıları, yangın kapıları monoblok kilit, multi sistem merkezi kilit, parmak izi ile çalışan kilit sistemi, proxy kart sistemi, iris göz tarayarak açılan kilit sistemi hizmetlerini sağlamaktayız.

Evlerimizde bizi ve misafirlerimizi ilk karşılayan obje olan kapı, ülkemizde gereken önemi görüyor mu? Gerek estetik ihtiyaçlar, gerekse güvenlik konusunda yorumlar mısınız?

Teknoloji ilerledikçe değişime uğrayan ve aynı zamanda daha da kolaylaşan üretim, tabii ki kapılara da etkisini gösteriyor. Eskiye göre daha dayanıklı ve estetik kapılara sahip oluyoruz.

Bu kapsamda ise güvenlik üzerine çalıştığımız kapı modellerimizde kamera dürbün sistem, kartlı sistem, kumandalı sistem, alarm sistemi, parmak izi sistemi gibi birçok ürünlerimiz mevcuttur.

Günümüzde güvenliğe önem git gide artmaktadır. Bununla birlikte şuan evin en önemli aksesuarı olarak tercih edilen kapılar, estetik açıdan da önem görmektedir. Biz de Suray Çelik Kapı olarak, Ar-Ge çalışmalarımızla birlikte isteklere çözüm üretiyoruz. Seri üretim yerine, isteğe göre her türlü kapı imalatı yapmaktayız. “Siz hayal edin, biz üretelim” sloganımızla taleplere çözüm üretiyoruz.

 

Kapı bazen çok kolay açılmalı, bazen ise çok zor! Kapıların bizlere sağladığı güvenliği kendi ürünleriniz üzerinden anlatır mısınız?

Her yeni yapılan kapı daha zor açılsın düşüncesiyle yapılmaktadır. Bu bağlamda Çanakkale’de gerçekleştirmekte olduğumuz, sahibini tanıyan akıllı kapılarımız üzerinde çalışmalara devam ediyoruz. Bu kapılar telefonla kontrol edilebilir olup dışardayken eve geliyorum komutuyla kolay açma ya da kapıyı açık unuttuğunuzda kapıyı kapatma ve kilitleme işlemlerini yapabiliyorsunuz.

İlerleyen zamanlarda da teknolojiyle birlikte yeni planlamalarımız bulunmaktadır. Her geçen gün artmakta olan kapıya gösterilen ilgi ile birlikte, bizde kapılarımıza yenilikler eklemeye devam ediyoruz.

 

Ürettiğiniz/İthal ettiğiniz kapıların binalarımıza sağladığı izolasyonu ses ve ısı açısından değerlendirir misiniz?

Bizim kapılarımız, komple tava şeklinde bükülür ortasında sac var mı yok mu endişesini ortadan kaldırmak için yekpare tavadan üretim yapıyoruz. Ayrıca kapılarımızda ısı ve ses izolasyonu açısından 150 yoğunluğunda taş yünü kullanıyoruz. Bu uygulama ile kapılar, hem ısı hem de ses yalıtımı açısından daha kaliteli bir hale geliyor.

Ağır olan kapı, kaliteli kapı anlamına gelmez. Kapıya istenilen şekilde boş bir ağırlık verilebilir. Suray Kapı, standart kalitede ürünler üretmektedir. Kanat ağırlığı 75- 80 kg civarındadır. Ancak kullanıcı bu ağırlığı menteşelerdeki bilye sayesinde fark etmez. Bu bilyeler kapının gayet nazik ve kolay bir şekilde açılıp kapanmasını sağlar.

 

 

Son olarak okuyucularımıza iletmek istediğiniz mesajlarınız nelerdir?

Bir müşterinin kapının kalitesini, içerisinde kullanılan malzemeleri anlaması mümkün değildir. Mekânlarımız gözde ürünü olmaya devam eden kapı, her şeyden önce özel imalat olması gerekir. Kapı kullanılacak olan yere göre özel yapılmalıdır ki hem daha sağlam olsun, hem de müşterinin isteğine çözüm üretilebilsin.

Kendi markamızı taşıdığımız ürünlerimizde kalitemize kefil olmamız gerektiğinden, belirlemiş olduğumuz iki türlü ekonomik ve lüx tercihlerimiz bulunmaktadır. Bu değerler üzerinden istenilen konuma ve tercihe uyum sağlanmaktadır. Ayrıca müşterilerimize 2 yıl ücretsiz servis ve daha sonra ömür boyu ücretli servisimiz bulunmaktadır. Bundan dolayı ürünlerimizin kalitesinden çalmak doğru bir davranış olmayacaktır.

You Imagine, We Produce

Suray Steel Door Company Executive Harun Sur said: “As Suray Steel Door we provide solutions on requests with our research-development studies. Instead of mass production, we manufacture any kinds of door on request. We aim perfection in services both before and after sale and, at the same time we bring together the detailed labour in montage and designs with esthetics.”.

 

resim_1

 

Translate »