Home Haberler Röportajlar Yüksel Makine Genel Müdürü Ahmet Yüksel ile röportaj…

 

Firmanız ve piyasaya sunduğunuz ürünler hakkında bilgi verir misiniz?

2003 yılında kurulan firmamız, Tarsus İşgem Merkezi içerisinde gerek bölgesel gerekse ulusal anlamda faaliyet gösteren mobilya üreticileri, gerekse ürettiği masa sandalye takımları ile müşterilerine en iyi hizmeti vermek üzere en son teknoloji ile çalışmaktadır. Devamlı makine parkurunu güncel tutan firmamız kendi üretimini yaptığı ve patentini aldığı makinalarla servis ve satış konularında kısa sürede sektöründe lider olmayı başarmıştır. Plastik ve termoform şekillendirme, ürün kaplamalarında da faaliyet gösteren, ayrıca vakum makineleri üretimindeki hızla artışı sürekli bir şekilde devam etmektedir. Reklam ve plastik sektörüne yönelik üretmiş olduğumuz plastik şekillendirme makinesi (vakum makineleri) ile müşterilerimize en iyi hizmeti vermek üzere son teknoloji ile çalışmaktayız.

Üretimini ve satışını gerçekleştirdiğiniz yeni ürününüzü tanıtır mısınız?

Reklam sektörüne hitap eden pleksiğlas şekillendirme vakum makinesi, reklamcıların üretmekte olduğu ürünleri hızlandırmaktadır.

Müşteri kitlenizden bahseder misiniz? Yeni pazarlar konusunda ne tür çalışmalarınız var?

Gerek yurt içi gerekse yurt dışı satışlarımız olmaktadır. Satışı hızlandırmak için internet reklamları, fuarlar, dergi reklamları vs. çalışmalarımız vardır.

Ürünlerinizi ihraç ediyor musunuz? Ediyorsanız genelde hangi ülkelere ihracatınız var?

Rusya, İran, Sudan, Gürcistan ve Irak ülkeleri ile ihracatımız bulunmaktadır.

Hangi ürünlerinize yurt dışından daha fazla ilgi var ve neden?

Vakum makinesi en çok talep gören ürünlerimizin arasında yer almaktadır.

Son olarak okuyucularımıza iletmek istediğiniz bir mesajınız var mı?

Yüksel Makine olarak müşteri isteklerinin daima ön planda tutulması, çevreye, doğaya ve topluma saygı, insan kaynaklarına değer veren, yaratıcılığı destekleyen ve gelişmesine yardımcı olan, çağdaş yönetim anlayışı içinde bulunmaktayız.

2014 yılı firmanız için nasıl geçti? 2015 yılından beklentilerinizi paylaşır mısınız?

2014 yılı satışlarımız diğer senelere göre %10 luk düşüş göstermiştir. 2015 yılında beklentilerimiz yüksektir. Reklama biraz ağırlık vermeyi düşünüyoruz.  Yeni ürettiğimiz vakum makinesi de kullanıcılara büyük kolaylık sağlayacaktır.

 

 

 

Translate »