Home Haberler Röportajlar Baysallar Pen Kurucusu Hasan Baysal

Baysallar Pen hedef büyüttü

Adana’nın en büyük kuruluşlarından birisi olan Baysallar Pen, 2017’de yeni hedeflerle yoluna devam ediyor. Baysallar Pen’in Kurucusu Hasan Baysal, 2016 hedeflerine ulaştıklarını belirterek, “2017’de de bölgede itibarlı ve saygın bir marka olarak kullanıcılarımıza fayda sağlamayı, istihdam yaratmayı, yatırım yaparak ekonomiye katkı vermeyi hedefliyoruz” dedi.

Baysallar Pen, 2004 yılından bu yana dek Adana çevresinde PVC sektöründe faaliyetlerini sürdürüyor. PVC devi Egepen Deceuninck ile işbirliği bulunan Baysallar Pen, , Adana’da 2 bin metrekarelik alanda son sistem makinalarla üretim yapmakta ve günlük 2 bin 500 metretül birleşmiş malzemenin satışını gerçekleştirmekte. Baysallar Pen, 2017’de ise daha fazla istihdamı, üretimi ve bölgeye katkı vermeyi hedefine koydu. Şirketin çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Baysallar Pen Kurucusu Hasan Baysal, faaliyet süreleri boyunca çok yok katettiklerini ve istihdama çok önem verdiklerini belirterek, “Profesyonelliği ilke edinen Baysallar Pen, her geçen yıl birkaç basamak daha yükselmektedir. Geride bıraktığımız süre boyunca ürün yelpazemizdeki çeşitlilik ve kalite standartımızdaki yüksek performansla hızla markalaştık. İtibarlı ve saygın bir marka olmak zor bir süreç, ancak daha da zor olanı bunu koruyabilmek. Bu nedenden dolayı sürekli kendimizi yenilemeye çalıştık ve gelişen dünyaya adapte olma hedefiyle üretimimizi sürdürdük. Bu da Baysallar Pen olarak marka itibarımızı oldukça güçlendirdi” dedi.

Hedef daha fazla yatırım ve istihdam

2016’da daha yüksek cirolu bir işletme olma hedefini belirlediklerini ve bu hedefe ulaştıklarını açıklayan Baysal, önümüzdeki dönemde içinde bulunacakları projelerle birlikte değişik sektörlere adım atmak, hizmet anlayışlarını güçlendirmek beraber hizmet anlayışımızı güçlendirmek, verimliliğimizi artırmak istediklerini anlattı. Baysal, 2017’de ise bölgede itibarlı ve saygın bir marka olarak kullanıcılara fayda ve istihdam sağlamayı, yatırım yaparak, ekonomiye katkı vermeyi hedeflediklerini söyledi. PVC kapı ve pencere sistemleri, sürme sistemleri, kemerli doğrama ürünlerinin satışını gerçekleştirdiklerini anlatan Baysal, müşterilerin isteği üzerine renkli malzemeden imalat da yaptıklarını, aynı zamanda alüminyum panel kapı, menfez, duşa kabin, çelik kapı satışlarının da bulunduğunu not düştü.

Egepen Deceuninck bizi geliştirdi

Müşteri memnuniyetini ön planda tuttuklarının altını çizen Baysal, Egepen Deceuninck’le olan işbirlikleri hakkında şunları söyledi: “Egepen Deceuninck dünyanın en saygın markalarından bir tanesi. Çok kuvvetli bir marka algısı ve itibarı bulunuyor. Egepen Deceuninck’in hem kaliteli malzeme seçenekleri, hem de kurumsal yapısı sayesinde bizler de kendimizi geliştirdik. Egepen Deceuninck’in bize sunduğu malzeme seçenekleriyle imalatımızı çeşitlendirdik ve tüketicilerimizin taleplerine daha hızlı cevap vermeye başladık.”

Translate »