Home Haberler Röportajlar Ergün Yapı Sistemleri Ltd. Şti. Genel Müdürü VEDAT ERBAŞ ile sizler için...

 

 

Geniş ürün yelpazesi ile kapı çeşitlerinin yanında süpürgelik, deck, pvc levha ve kompozit prefabrik üretimi ve pazarlamalarını gerçekleştiren Ergün Yapı Sistemleri Ltd. Şti. Genel Müdürü VEDAT ERBAŞ ile sizler için röportaj yaptık.

 

  • Kendinizi kısaca tanıtır mısınız?

 

Erdoor, 1997 yılında Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde Rüstem Ergünbaş tarafından kurulmuştur. Erdoor’da üretim süreci, geri dönüşümlü malzemelerin işlenmesi ile başlar. Üretilen ürünler de büyük oranda geri dönüştürülebilen doğa dostu yapı malzemeleridir.

250 çalışanı ve yıllık 90 milyon lirayı aşan cirosu ile Türkiye’nin sayılı kompozit üreticilerinden olan Erdoor, Hatay’daki 15.000 metrekarelik fabrikasından sonra Cezayir’deki fabrikasıyla da hizmet vermektedir.

 

 

  • Firma olarak piyasaya sunduğunuz ürünler ve verdiğiniz hizmetler hakkında bilgi alabilirmiyiz?

 

Erdoor markası ile ahşap kompozit iç oda kapıları ve kapı bileşenleri; Decker markası ile ahşap kompozit deck ve prefabrik ev üretimi yapmaktayız. Havuz kenarlarında, marinalarda, bahçelerde, iskelelerde, kafe ve restoranlarda, plajlarda zemin döşemesinde decklerimiz oldukça tercih edilmektedir. Bunun en önemli sebebi ise inovatif kompozit ürünlerimizin neme, suya karşı dayanıklı olması kolayca yanmamasıdır.  Ahşap kompozit ürünlerimiz bu açıdan ahşap ürünlere göre çok daha uzun ömürlü olmasının yanı sıra bulunduğu ortama ahşabın görsel etkileyiciliğini de katmaktadır.

 

 

  • Firmanızın markalaşma çalışmalarından bahsedermisiniz?

 

 

Katma değerli ürünlerle dünya pazarında yer almak günümüzde markalaşmanın en önemli adımlarından biridir. Bunu uzun vadeli iletişim faaliyetleriyle birleştirdiğimizde markalaşma çalışmalarının meyvesini toplamaya başladık. Türkiye’nin 2023 ihracat hedeflerini de göz önünde bulundurmak bizim için çok önemli bir motivasyondur. Bu sebeple markalaşmaya yönelik iletişim faaliyetlerimizi Türkiye içinde ve dışında artırmaya özen gösteriyoruz. İnovatif ahşap kompozit ürünlerimiz için şirketimizin pazarlama, satış, insan kaynakları, üretim, finans, dış ticaret gibi tüm departmanları ile aynı özen ve dikkatle marka iletişimi çalışmalarımızı sahipleniyor ve yürütüyoruz.  Bunun etkilerini ise gerek bayilerimiz gerekse dış ticaretteki müşterilerimiz nezdinde günden güne yükselen bir marka algısı olarak görüyoruz.

 

 

  • Ürünleriniz arasında en çok hangileri tercih edilmektedir ?

 

 

En çok tercih edilen ürünümüz, ahşap kompozit kapı modelleridir. Ürünlerimizin dayanıklılığı, estetik ve şık görüntüsü, antibakteriyel özelliği tercih edilme sebeplerinden en önemlileridir. Ayrıca çevreye duyarlı, %100 geri dönüşümlü üretim yapmamız bu ürünlerin tercih edilmesinde önemli bir etken olmaktadır.

 

 

  • Son olarak okuyucularımıza iletmek istediğiniz mesajlarınız nelerdir?

 

 

Türkiye’nin insana ve çevreye duyarlı üretim tesislerinin olduğunu tüm dünyaya ispatlamayı kendimize görev  edindik. Sertifikaları, AR-GE yatırımları ve inovatif çözümleriyle, en iyi malzemeyi, en iyi işçilik ile buluşturarak sektöre “ERDOOR Standardı”nı getirmeyi hedefliyoruz. Yıllar sonra bakıldığında bile hayranlık uyandıracak, şık ve inovatif ürünleriyle ERDOOR kalitesi ve güvenilirliğinden taviz vermeden yeni projeler üretmeye devam edeceğiz.

Translate »