Home Haberler Röportajlar PENSAN SİNEKLİK VE PANJUR SİSTEMLERİ GENEL MÜDÜRÜ BİROL GÜNAYDIN-RÖPORTAJ

PENSAN GENEL MÜDÜRÜ Birol Günaydın ürünleri hakkında “Diğer serilerle kıyaslama yaparsak daha sağlam ve daha etli” diyor.

1.Piyasaya sunduğunuz ürünler hakkında bilgi verir misiniz?

 Sineklik piyasasına sunmuş olduğumuz  Perge Serisi Plise kapı ve pencere sinekliklerimiz var  bunlara ilave olarak sineklik kapı tutma kolu,içe açılan sineklik kasa köşesi,menteşeli sineklik, 17 x 25 sineklik köşe takozu ve son olarak da 17 x 42  kapı köşe takozumuz var. Fiyatlarımız bu ürünlerde oldukça iyidir. Sineklik aksesuarlarının tasarımlarını bizzat kendim yaptım, özellikle kendinden menteşeli  sineklik ve kapı tutma kolu çok işlevsel. Piyasada da kendilerine yer buldular.

 

2.Ürünlerinizin kalite olarak rakiplerinize göre konumunu açıklar mısınız?  

 Perge plise serisi piyasada kabul  gören bir seri. Pensan olarak bizde üretimde bu seriyi tercih ettik çünkü diğer serilerle kıyaslama yaparsak daha sağlam ve  daha etli. Ayrıca yerli imalat firması olarak, fiyatı da çok iyi kullanmış olduğumuz ip ve tüllerden çok memnunuz.

   Müşteri memnuniyeti bizde çok önemlidir.Bayilerimizin  makul istekleri ve şikayetleri anında değerlendirilir. Firmamız, İstanbul Avrupa yakasındaki bayilerine haftanın 5 günü servis araçlarıyla yerine götürme hizmeti vermektedir. İster 1 adet sipariş versinler isterseler de 100 adet,  sıkıntı yok, 3 günde adrese teslim!

 

3.Piyasada hangi sineklik çeşidi daha çok tercih edilmektedir?

 En cok tercih edilen Plise Kapı ve Pencere Sistemi,  diğer modelleri bayilerimiz zaten kendileri üretiyorlar,  isterlerse diğer modellerde de teknik konularda yardımcı olabiliyoruz.

 

4.Son olarak okuyucularımıza iletmek istediğiniz mesajlarınız nelerdir?

 Winworld dergisi okuyucularına burdan selamlarımı gönderebilirim. İşlerinde bol kazançlar…  Bence yaz sezonunda çok çalışsınlar, dinlenme düşüncelerini soğuk ve kısa kış aylarına bıraksınlar.

Sevgiler…

Translate »