Home Haberler Röportajlar Üşenmez Tente Firma Yetkililerinden Mehmet Üşenmez ile Röportaj…

Tente Sektörünün Teknolojiye Uyum Sağlaması ile Birlikte En İyi Sonuçlar Hedefimizdir!

2014 yılı mimarlara yönelik organizasyonumuzda, lansmanını gerçekleştirdiğimiz, 2015 yılında satışa sunacağımız Somfy Box sayesinde, kumandaya gerek kalmadan, android ve ios yazılımlarından da müşterilerimize, ürünlerimizi kontrol etme imkanı sunmayı planlıyoruz. Aydınlatma konusunda çeşitli opsiyonlar bulundururken, güneş ışığı giriş açısını düzenlemek amacıyla, ürünlerimizi güneş kırıcılarla entegre ettik.


 

2014 yılını firmanız açısından değerlendirir misiniz, ne gibi çalışmalar yaptınız?

2014 yılının firmamız açısından çok verimli geçtiğini düşünüyorum. Yurtiçi ve yurtdışı çalışmalarımızda çok güzel projelere imza attık.

Bu seEkran Alıntısıdfsfcne yurtdışı projelerimize ağırlık verdik. Almanya, Hollanda, Fransa, Azerbaycan, Irak, Kıbrıs, Gürcistan, Katar gibi ülkelerde montajlarımızı gerçekleştirdik. Avrupa’daki bir  çok ülkede sıcak temasımız devam etmektedir.

Bunun haricinde 2014 yılı içerisinde,  iş güvenliği konusunda ekibimize verilen eğitimler ve tatbikatlar sayesinde, alt yapımızı oldukça güçlendirdik.

2014 yılında piyasaya sunduğunuz ürünleriniz ve özellikleri hakkında bilgi verir misiniz?

2014 yılında da, müşterilerimize ürünlerimizi geliştirerek hizmet vermeye devam ediyoruz. Ürünlerimizde aydınlatma konusunda çeşitli opsiyonlarımız mevcut. Dimmer ayarlı alıcılar kullanarak, aydınlatma şiddetini ayarlama şansını müşterilerimize sunuyoruz. Güneş ışığı giriş açısını düzenlemek amacıyla, ürünlerimizi güneş kırıcılarla entegre ettik.

2014 yılı mimarlara yönelik organizasyonumuzda, lansmanını  gerçekleştirdiğimiz, 2015 yılında satışa sunacağımız Somfy Box sayesinde, kumandaya gerek kalmadan, android ve ios yazılımlarından da müşterilerimize, ürünlerimizi kontrol etme imkanı sunmayı planlıyoruz.

 2014 yılında en çok talep gören ve tercih edilen ürünleriniz neler oldu?

2014 yılında en çok talep gören ve tercih edilen ürünlerimiz, yaz kış kullanıma olanak veren dört mevsim tente sistemlerimizdir. Bunun haricinde, açık hava kullanımlarında öne çıkan kasetli tente ve şemsiyelerimiz de revaçtadır.

2014 yılında hangi fuarlara katıldınız?dcsc

2014 yılında, Adana İnşaat Fuarı’na, katılımcı olarak, ürünlerimizi tanıttık. Bunun haricinde ziyaretçi olarak, yurtiçi ve yurtdışı yapı, inşaat, tente, otomasyon konulu fuarlara kendimizi geliştirmek adına katılıyoruz.

2015 yılı için hedefleriniz ve yapmayı planladığınız çalışmalar hakkında bilgi verir misiniz?

2015 yılı için hedeflerimiz arasında, yerel fuarlara katılarak, daha fazla kullanıcıya ulaşmak istiyoruz. Türkiye geneli projelerimize devam ediyoruz yalnız, yurtdışı projelerimize de ağırlık vermeyi planlıyoruz. Bu bağlamda, hedeflerimiz arasında, İngiltere ve ABD gibi gelişmiş ülkelerde de, adımızdan söz ettirmeyi planlıyoruz.

2014 senesi içerisinde, mimarlara yönelik olarak, düzenlemiş olduğumuz organizasyonlarımıza 2015 yılında da devam etmeyi hedefliyoruz.

 

Interview With Usenmez Awning’s Company Executive Mehmet Usenmez

In our interview with Usenmez Awning’s Company Executive Mehmet Usenmez indicated that their main goal is the “best results” with adaptation of awning sector to new technologies and that they’re putting a new product called Somfy Box into market in 2015.

 

yeni logo tr

Translate »