Home Haberler Röportajlar Fırat, Profil Pazarlama Müdürü Dr. Mehtap Uluceviz İle Röportaj…

GELDİKLERİ GİBİ GİDECEKLER!

Sayın Dr. Mehtap Uluceviz, kısa bir süre önce Fırat Profil Pazarlama Müdürlüğünün başına geçtiniz ve bir röportaIMG_9429j yaptık. Bu süre içinde gerek ürün çeşitlerinizde gerekse kurumsal hedeflerinizde hissedilir bir ivmelenme oldu ve tekrar kapınızı çaldık. Neler oluyor Fırat’ta?

MEHTAP ULUCEVİZ: Fırat’ın kararlı yürüyüşü sürüyor. Bu, biz de hiç eksilmeyen bir üretme yeteneği ve tutkusu. Her zaman söylediğimiz gibi “başarı odaklı” bir kurumuz. Bu duygu ve ilke, sadece merkezi organizasyonumuzla sınırlandırılacak bir bakış değil. Bizim Fırat olarak başarıdan kastettiğimiz; aynı zamanda ülkemizin, bayilerimizin, tali bayilerimizin de başarısı. Hatta bir adım ötesine geçersek, müşterilerimizin de başarısı.

Bunu biraz daha açar mısınız?

MEHTAP ULUCEVİZ: Dışarıdan bakıldığında “ticari” bir işletme olarak algılanmamız doğal. Bizi ekonomik kurum olarak farklı kılan, Dünyanın en büyük 5 büyük plastik üreticisinden biri olmamız ve bunun etrafından toplanan yatırım, üretim, teknoloji ve pazarlama yeteneğimizdir. Ancak biz sadece bu değiliz. Bu yetenekler fayda üretmek ve dünya ile yarışmak için biriktirdiğimiz, yenilediğimiz iç dinamikler. Her kurum gibi bizim de toplumla buluştuğumuz, yüzleştiğimiz alanlar var. Asıl önemli nokta da burada. Biz, tam da bu noktada ekonomik gerçekliği inkâr etmeden, onun tutsağı olmadan, sosyal hedeflerimiz ve duruşumuz doğrultusunda emin adımlarla ilerliyoruz. Bu anlamda, “ürünlerin demokratikleştirilmesi” ilkemiz sürekliliği olan ciddi bir kurumsal felsefedir. Biz gelir ve beğeni düzeyi farklı olan her kesime, her aileye ulaşacak geniş bir ürün gamına sahibiz. Üstelik benzer kullanım faydalarına sahip ürünlerle yapıyoruz bunu.

Röportajın devamına dergimizin 70. sayısından ulaşabilirsiniz…

ORNEK  garnet_altinmese Redonit_AntikCeviz

Translate »